Mainos

Video ei herkille: Floridan kouluiskun silminnäkijät kertovat tapahtumista – ampuminen tallentui kännykkäkameravideoille

1:59

Koulupäivä floridalaisessa lukiossa oli loppumaisillaan, kun se sai järkyttävän käänteen ammuskelijan avatessa tulen.

Osa koulun oppilaista ja henkilökunnasta pakeni koulurakennuksesta, osa etsi suojaa luokkahuoneista. Koulun opettaja Melissa Falkowski kertoo piiloutuneensa yhden luokkahuoneen komeroon 19 oppilaansa kanssa.

Falkowskin mukaan ammuskelutilanteissa toimimiseen oli hiljattain järjestetty koulutusta. Se oli hänen pelastuksensa, mutta silti se ei ollut tarpeeksi. Ammuskelussa kuoli 17 ihmistä.

– Emme olisi voineet olla paremmin valmistautuneita tällaiseen tilanteeseen. Sen takia tämä onkin niin turhauttavaa, Falkowski sanoo.

Ammuskelija laittoi palohälyttimen päälle, minkä takia monet koulussa olleet henkilöt poistuivat luokkahuoneista käytäville. Silminnäkijöiden mukaan laukaukset kuulostivat aivan papateilta.

– Kuulin huutoa ja kuulin viisi tai kuusi laukausta. Luulimme, että ääni tuli papateista, koska se kuulosti aivan niiltä. Sitten kuulimme poliisin huutamista ja oven hakkaamista. Näin myös joitakin ruumiita maassa. Se ei ollut hyvä juttu, kertoo koulussa ampumisen aikaan ollut järkyttynyt Isabella CNN:n videolla.

1:03

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.