Victoria Silvstedt keikistelee piskuisissa bikineissä – katso kuvat

Ruotsalainen valokuvamalli Victoria Silvstedt viettää parhaillaan lomaa rikkaiden ja kuuluisien suosimassa lomakohteessa, St. Bartsin rannoilla. Malli esitteli bikinivartalonsa suloja paparazzeille mielihyvin, kertoo Daily Mail.

Victoria Silvstedtin timmi vartalo ja pohjoismainen ulkonäkö ovat olleet neidon valttikortti tämän uran saralla. Silvstedt tunnetaan mallina, näyttelijänä, laulajana sekä televisiopersoonana.

Nyt 36-vuotias Silvstedt pääsi esittelemään paparazzeille tuota kuolattua vartaloaan pikkuisissa, valkoisissa bikineissä St. Bartsin rannalla. Bikinit olivat sen verran pienoiset, että naisen runsas rintavarustus pysyi juuri ja juuri noiden pienten kangaspalojen peitossa. Vaalea tähti joutui korjailemaan bikineittensä asentoa monesti ja valkoinen kangas meinasi muutoinkin paljastaa naisen sulot. Mutta entinen Playboy-pupunen ei näyttänyt moisesta kovasti piittaavan, vaan poseerasi kameroille iloisesti.

St. Barts mielletään rikkaiden ja kuuluisien omaksi leikkikentäksi, joka varsinkin näin joululomien alla lienee erittäin suosittu lomakohde. St. Bartsin kauniit, koskemattomat rannat, gourmet-ruuat ja huippusuunnittelijat vetävät väkeä.

Victoria Silvstedt poseeraa piskuisissa bikineissä– katso kuvat mallin rantalomasta!

Myös he ovat ottaneet irtioton arjesta ja nauttineet bikini- taikka rantalomasta:

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail

Kuva: GettyImage

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja