Victoria lopetti työnsä, ja ryhtyi alastomaksi siivoojaksi: "Halusin tehdä jotain seksuaalisesti rohkeaa"

4:29
Nainen elää käsittämätöntä luksuselämää sugar daddylta saamillaan rahoilla.

Korkekoulutettu nainen päätti perustaa siivousyrityksen, jonka siivojat tekevät töitä alasti, kertoo The Sun.

Yhä useampi ulkoistaa kotinsa siivoamisen kiireen vuoksi – tai ihan vain siksi, että ei niinkään välitä siivoamisesta. Tavallisesti siivoojalle annetaan työrauha, mutta on olemassa myös siivousyrityksiä, joiden toimintatapa on päinvastainen.

"Halusin tehdä jotain seksuaalisesti rohkeaa"

Victoria Murphy, 25, työskenteli korkeakouluopintojensa ohessa kosmetologina. Valmistuttuaan tapahtumatuottajaksi, hän kuitenkin päätti, että täyspäiväiset kauneusalan työt saivat luvan loppua – hänellä oli idea rahakkaasta liiketoiminnasta. Hän perusti siivouspalveluita tarjoavan yrityksen, Glimmerin.

Ajatus saattaa kuulostaa ensikuulemalta tylsältä ja jokseenkin tavanomaiselta, mutta Victorian yritys ei ole mikä tahansa siivouspalvelu: hän ja muut yrityksen työntekijät siivoavat alasti.

– Halusin tehdä jotain, mikä on hauskaa, seksuaalisesti rohkeaa, mutta ei liian extremeä, Victoria taustoittaa liikeideaansa.

Ei mikään seuralaispalvelu – tuntipalkka on siivoojilla kohdillaan

Victoria joutuu usein selventämään, mitä hänen alaisensa varsinaisesti tekevät työkseen. Ensisijaisesti työ on korkeatasoista siivoamista flirttailevalla otteella, minkä lisäksi asiakkaiden kanssa keskustelu on tärkeää. 

Victoria vakuuttaa, ettei hänen yrityksensä ole kevytkenkäinen seuralaispalvelu, vaan kyse on hauskanpidosta työn merkeissä. 

Siivouspalvelun hinta riippuu siitä, kuinka paljon palvelun ostaja toivoo siivoojalla olevan vaatetta yllään.

Jos siivooja heiluttaa moppia alusvaatteissa, hänen tuntipalkkansa on noin 64 euroa, yläosattomissa siivouksen suorittaneelle siivoojalle maksetaan tunnista 75 euroa ja täysin alastomana työnsä tehnyt siivooja tienaa tunnista lähes 90 euroa.

Työntekijäksi ei pääse kuka tahansa

Nuoren yrittäjän bisneksen suosiosta ja kenties myös tarpeesta kertoo myös se, että Victorian yritys työllistää tällä hetkellä yhteensä 15 työntekijää, joista kolme on miehiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Victoria ei huoli alaisekseen ketä tahansa, sillä Glimmerin työntekijällä tulee olla kokemusta siivoojana työskentelystä. Myöskään pelkkä kaunis tai komea ulkokuori ei riitä, vaan työntekijässä tulee olla myös sisäisesti kaunis.

– Työntekijällä tulee olla hyvä persoonallisuus ja yksi oleellinen ehto on myös se, että Glimmer-siivoojan tulee tuntea olonsa mukavaksi myös alasti ollessaan, Victoria listaa.

Yrityksen palvelut kiinnostavat kaikenikäisiä – jopa eläkeläisiä

Victoria ajatteli yritystä perustaessaan, että hänen yrityksensä tarjoamat sensuellit siivouspalvelut kiinnostaisivat enimmäkseen keski-ikäisiä miehiä.

Olettamus oli kuitenkin väärä, sillä yrityksen asiakaskunta on hyvin monimuotoinen. Nuorimmat asiakkaat ovat kolmekymppisiä, kun taas vanhimmat ovat jopa 80-vuotiaita.

– Monet asiakkaamme asuvat yksin ja ovat aika yksinäisiä. Siksi onkin tärkeää, että tarjoamamme siivouskokemus on hauska ja että siivoojat keskustelevat asiakkaiden kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka yrityksessä työskenteleekin myös miespuolisia siivoajia, naiset eivät juurikaan käytä Glimmerin kaltaisia siivouspalveluita. Naisasiakkaiden lisääminen onkin yksi yrityksen kehityskohteista tulevaisuudessa. 

Yritys aikookin laajentaa toimintaansa tarjoamalla juhliin alastomia seremoniamestareita sekä etenkin naisasiakkaita varten suunniteltuja alastomien yleismiesten palveluita.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja