Victoria Beckhamin ruokavalio hämmästyttää – on syönyt saman aterian joka päivä jo 25 vuoden ajan

Jalkapallotähti David Beckham paljasti vaimonsa ruokailutottumukset 25 vuoden ajalta.

David Beckhamin mukaan hänen vaimonsa, muotisuunnittelija ja Spice Girls -tähti Victoria Beckham,on syönyt saman ruoka-annoksen joka päivä jo 25 vuoden ajan, uutisoi Daily Mail .

Lehden mukaan Beckham kertoo tuoreessa River Cafe Table 4 -podcastissa vaimonsa ruokailutottumuksista, jotka ovat hämmentäneet miestä jo vuosien ajan. Jalkapalloilija itse tunnustautuu intohimoiseksi kotikokiksi.

– Itse suhtaudun ruokaan ja viiniin tunteella ja jos syön jotain todella hyvää, niin haluaisin muidenkin maistavan sitä, David Beckham toteaa.

– Valitettavasti olen naimisissa henkilön kanssa, joka on syönyt saman annoksen jo 25 vuotta ja hän hyvin harvoin poikkeaa siitä, Beckham jatkaa.

Backhamin mukaan hänen vaimonsa ateriaan kuuluu ainoastaan grillattua kalaa ja höyrytettyjä kasviksia.

Victoria Beckham itse paljasti, ettei syö lainkaan punaista lihaa eikä maitotuotteita.

– Olen varmasti joka ravintolan pahin painajainen, koska rakastan höyrytettyjä kasviksia ja haluan maustaa ne itse. Pidän yksinkertaisista ruoista, jotka valmistetaan ilman voita, öljyä tai kastikkeita, Suunnittelija kertoo.

Jalkapalloilija sanoo muistavansa yhden kerran, kun hänen vaimonsa on poikennut ruokailutottumuksistaan. Odottaessaan pariskunnan tytärtä Harperia hän maistoi miehensä lautaselta.

– En muista, mitä ruokaa se oli, mutta se oli yksi lempi-illoistani, Beckham muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja