Anna Anka kohautti laukomalla hätkähdyttäviä mielipiteitä Ruotsin miljonääriäideissä – katuu yhtä asiaa ohjelmassa: "Se oli katastrofi"

1:04
Näin Ruotsin miljonääriäidit ovat muuttuneet vuosien aikana!

Laulaja Paul Ankan ex-vaimo ja Ruotsin miljonääriäidit -sarjassa kohauttanut Anna Anka, 50, sanoo suorat sanat tv-sarjasta Aftonbladetin haastattelussa. 

Ruotsalainen Anna Anka ponnahti julkisuuteen, kun hänen elämäänsä seurattiin Ruotsin miljonääriäidit -realityn ensimmäisellä tuotantokaudella. Kun suosittu sarja alkoi vuonna 2009, Anka oli 38-vuotias ja naimisissa itseään 30 vuotta vanhemman laulajan Paul Ankan kanssa. 

Pari tutustui vuosituhannen vaihteessa, kun Anna toimi laulajan personal trainerina. Parilla on vuonna 2005 syntynyt poika Ethan, joka asuu isänsä kanssa. Lisäksi hänellä on tytär aiemmasta liitostaan Lou Yeagerin kanssa. 

Anka tuli Ruotsin miljonääriäideissä tunnetuksi ennen kaikkea hätkähdyttävistä lausunnoistaan, jotka nousivat otsikoihin paitsi Ruotsissa, myös meillä Suomessa. Anka kritisoi televisiossa muun muassa ylipainoisia ihmisiä, julisti elävänsä miestään ja lapsiaan varten ja oli sitä mieltä, että naisen kuuluu olla ennen kaikkea näyttää hyvältä ja tyydyttää miehensä kaikki tarpeet.

Paul Ankan kanssa vuonna 2008 solmittu avioliitto tuli tiensä päähän kuitenkin vain vuosi sen jälkeen, kun Miljonääriäidit ilmestyivät televisioon. Lisäksi Anka menetti myöhemmin molempien lastensa huoltajuudet oikeustaistelussa, jonka seurauksena Anka ei nähnyt lapsiaan vuosiin.

Nyt hän tilittää ohjelman antaneen valheellisen kuvan siitä, millaista hänen elämänsä Hollywoodissa oli.

– On epäreilua, etteivät ruotsalaiset saaneet nähdä todellista persoonaani ja sitä, kuka todella olen. Televisiossa minusta luotiin kuva, joka ei vastaa todellisuutta, hän sanoo ruotsalaislehti Aftonbladetin haastattelussa.

Anka vieraili sarjassa uudemman kerran sen 12. tuotantokaudella. Televisiossa nähtiin, kuinka hän jätti ohjelman ajauduttuaan jättimäiseen riitaan muiden miljonääriäitien kanssa. 

– Koko juttu oli, että palatessani voisin olla hyvä ja mukava tyttö, mutta se oli helvetillinen katastrofi, hän sanoo Aftonbladetille.

– En kadu ensimmäistä kautta, mutta todellakin viimeistä, jossa olin mukana. Toivon, että minut olisi voitu poistaa siitä. Jos olisin tiennyt, miten siinä käy, en olisi palannut.

Hän antoi myös ohjelman jälkeen karuja lausuntoja julkisuudessa liitostaan Paul Ankan kanssa. Annan mukaan aviomies olisi vaatinut häntä tekemään abortin, kun hän odotti parin yhteistä lasta. Myöskään hänen sanansa pariskunnan vuonna 2008 pidetyistä häistä eivät antaneet ylevää kuvaa suhteesta.

– Itkin surusta, en ilosta. Tiesin, että meillä ei ollut tulevaisuutta yhdessä, mutta tein kaiken sataprosenttisesti lapsemme takia, hän sanoi vuonna 2013.

Anka, 50, on nykyisin naimisissa 29-vuotiaan David Johanssonin kanssa, ja kertoo auttavansa haavoittuvaisessa asemassa olevia naisia ja lapsia.

Anka kertoo pariskunnan yrittäneen saada lasta erilaisin konstein, mutta toistaiseksi lapsihaaveet ovat jäissä.

– Minulla on lapseni, ja kaikilla hänen sisaruksillaan on lapsia, joten meillä on kuitenkin paljon lapsia ympärillämme.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja