Mustasukkaisuus varjosti Eva Longorian aiempia avioliittoja – kertoo, miksi nykyinen suhde José Bastónin kanssa toimii

Eva Longoria avautui aikaisempien avioliittojensa ongelmasta podcastissa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Eva Longoria, 47, pohdiskeli kahdessa ensimmäisessä avioliitossaan kokemaansa mustasukkaisuutta kirjailija Isabel Allenden luotsaamassa podcastissa.

Longoria on ollut naimisissa kolme kertaa. Hän avioitui ensimmäisen aviomiehensä, näyttelijä Tyler Christopherin kanssa vuonna 2002, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2004.

Seuraavaksi hän meni naimisiin koripalloilija Tony Parkerin kanssa vuonna 2007, mutta pari päätyi kolmen avioliittovuoden jälkeen eroon. Ero johtui Longorian mukaan siitä, että tämä oli löytänyt Parkerin puhelimesta satoja viestejä toiselle naiselle.

Nykyisin Longoria on naimisissa liikemies José Bastónin, 54, kanssa. Pari avioitui vuonna 2016, ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

Longoria kertoi podcastissa, että hänen aikaisempia avioliittojaan varjosti mustasukkaisuus.

– Mielestäni mustasukkaisuus vie niin paljon energiaa. Muistan olleeni niin kateellinen, näyttelijä sanoi ja kuvaili tämän olevan kamalin tunne.

– Miksi kukaan haluaisi sitä tunnetta? hän jatkoi.

Longoria kertoi, että hänen lähestymistapansa rakkauteen ja avioliittoon on kehittynyt sen jälkeen, kun hän avioitui nykyisen puolisonsa Bastónin kanssa. Näytteljän mukaan iällä on ollut suuri vaikutus parin avioliittoon. He löysivät toisensa Longorian ollessa neljissäkymmenissä ja Bastónin viisissäkymmenissä.

– Olimme, että "Voimmeko vain nauttia tästä elämästä yhdessä?", näyttelijä sanoi ja lisäsi, että saattaa silti huutaa aviomiehelleen esimerkiksi hammasharjoista tai muista vastaavista asioista.

Longoria puhui hänen ja Bastónin avioliitosta aikaisemmin myös Peoplelle. Näyttelijä kertoi tuolloin, että heidän välillään ei ollut "todellista yhteyttä" heti sen jälkeen, kun yhteinen ystävä oli esitellyt parin toisilleen vuonna 2013.

– Minä pääsin eroon huonosta suhteesta ja hän erosi suhteesta, joten meillä ei ollut yhteyttä. Kävimme miellyttävää keskustelua, mutta todellista yhteyttä ei ollut.

Nykyisin naimisissa oleva pari sai kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun samainen ystävä esitteli heidät uudelleen toisilleen kuusi kuukautta myöhemmin.

– Minulla ei ollut muistikuvia siitä, kun tapasimme ensimmäisen kerran, mutta välillämme kipinöi välittömästi, Longoria kertoi julkaisulle ja lisäsi, että heillä oli heti seuraavana päivänä neljän tunnin lounastreffit.

Longoria kuvaili kaksikon välillä olleen tuolloin välittömästi kemiaa.

– Hän oli komein mies, jonka olen koskaan nähnyt. Hän oli niin karismaattinen, viehättävä, suloinen ja hauska. Ajattelin vain, että kuka tämä tyyppi on.

Lue myös:

    Uusimmat