David Beckham suhdehuhujen pyörteissä: Victoria Beckham hämmentynyt

Victoria Beckham ja David Beckham ovat jälleen pettämishuhujen ympäröimiä. Victoria aikoo pitää huolen, etteivät huhut pilaa nelilapsisen perheen elämää.

David Beckhamilla huhutaan olevan suhde 32-vuotiaan ooppeeralaulaja Katherine Jenkinsin kanssa. Kumpikin osapuoli on kiistänyt puheet. Davidin vaimo Victoria Beckham on hämmentynyt koko asiasta, mutta haluaa pitää huolen, etteivät pariskunnan lapset joudu kuulemaan isäänsä koskevia syytöksiä. Perheeseen kuuluu neljä lasta: Brooklyn, 13, Romeo, 9, Cruz, 7 ja Harper, 13 kuukautta.

Pettämishuhu tuli ilmi, kun oopperalaulaja tiedotti asiasta Twitterin välityksellä.

– Rakkaat Twitter-ystävät. Olen lukenut kauheita huhuja täällä ja haluan teidän tietävän, että kiellän täysin että minulla olisi suhde David Beckhamin kanssa, tähti kirjoitti ja täsmensi, että hän ja David ovat tavanneet vain yhteisen illanvieton yhteydessä.

Victoria ymmärtää, miksi Katherine haluaa puhdistaa nimensä, mutta ei halua perhettään vedettävän Twitter-kohuun. Muotisuunnittelijana työskentelevä nainen aikookin keskittyä nyt perheensä suojelemiseen turhilta puheilta.

David jäi aikoinaan kiinni pettämisestä, kun hänellä oli suhde Rebecca Loosen kanssa. Victoria on paljastanut, että aika oli hyvin rankkaa.

– Kukaan ei sanonut, että avioliitto tulisi olemaan helppoa. Tiellämme on ollut mutkia. Mutta olemme nyt vahvempia ja onnellisimpia.

Beckhamit ovat olleet naimisissa 13 vuotta. Heidän omaisuutensa arvellaan olevan 125 miljoonaa puntaa.

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja