Vexi Salmi lähetyksessä: En ole nähnyt yhtään laulajaa, jolla ei nousisi päähän

Sanoittaja-levytuottaja Vexi Salmi kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, miten kansansuosion aiheuttama ylpeys on luonnollista.

– En ole nähnyt yhtään sellaista laulajaa, jolla on luonnonlahjoja ja karismaa, ja jolla ei jossain vaiheessa hieman nousisi päähän. Jopa itselläni nousi, vaikka minulla ei ollut siihen aihetta, koska en ollut tähti, nauroi Vexi Salmi Studio55.fi-lähetyksessä.

Ylpeyden nouseminen päähän on Salmen mukaan inhimillistä, mutta siihen sopeutuminen on eri asia.

– On kysymys siitä, kuinka nopeasti tajuaa sen, mistä raha tulee ja kuka on palkanmaksaja. Se ei ole levy-yhtiö tai ohjelmatoimisto vaan yleisö, joka ostaa pääsylipun, tulee konserttipaikalle ja haluaa nähdä sen henkilön, jota rakastaa ja ihailee.

Vexi Salmi totesi, että Suomesta on löytynyt useita laulajia, jotka ovat olleet kansan rakastamia ja hyväksymiä. Rakastettuina he ovat saaneet erityisoikeuksia ja virheitään anteeksi. Tapio Rautavaaran, Olavi Virran ja Irwin Goodmanin lisäksi edesmennyt Kari Tapio oli yksi näistä tähdistä.

– Kun Kari meni lavalle, hän todella antoi yleisölle ja lauloi pitkään. Hän antoi kaiken, mitä yleisö tuli hakemaan, lauloi yleisön toivomia lauluja ja puhui yleisön kanssa.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Vexi Salmi kertoi lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat