Vettel listaa: näissä asioissa Ferrarin pitää parantaa

Ferrarin F1-tallin kuljettaja Sebastian Vettel listaa kolme asiaa, joissa Ferrarin pitää parantaa Monacon kisaan mennessä.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Videolla Niki Juusela ja Toni Vilander käyvät läpi Espanjan GP:n kuumimmat puheenaiheet.

Alkukaudesta F1-sarjan nopein auto kuului Ferrarille ja Vettel nappasikin kolme peräkkäistä paalupaikkaa. Espanjan GP:ssä Mercedes palasi hetkellisesti takaisin valtaistuimelle, eikä Ferrari ehtinyt edes kisassa hopeanuolten kyytiin. 

Vettel sijoittui kisassa Ferrarin taktiikkavirheen seurauksena neljänneksi.

Kaiken lisäksi Kimi Räikkösen viikonloppua varjostivat tekniikkamurheet, jonka vuoksi hänen kisansa päättyi keskeytykseen.

- Emme olleet tarpeeksi nopeita. Olemme enemmän kuin sokeita, jos emme huomanneet sitä. Vauhtia ei riittänyt ensimmäisellä stintillä, Vettel kertoi motorsport.comin mukaan.

- Toiseksi olimme koko viikonlopun vaikeuksissa renkaiden kanssa ja kolmanneksi luotettavuutemme oli heikkoa. Kimillä oli ongelmia jo harjoituksissa ja sitten hän keskeytti kisan.

Vettelin mukaan selitykseksi ei kelpaa se, että Ferrarin auto ei sopinut Barcelonan radalle tai siellä käytössä olleille renkaille.

- Olen sanonut useasti, että tämä tiimi on vahva ja meillä on valtavasti potentiaalia, mutta meidän täytyy myös selvittää ongelmat. 

Ferrarin ei ole syytä olla turhan huolissaan, sillä viime kaudella talli saavutti kaksoisvoiton Monacon kaduilla. Monacon GP ajetaan viikon päästä.


Lue myös:

    Uusimmat