Vesimiehen vuosihoroskooppi 2020

Vuonna 2020 sinun kannattaa välttää rahallisia riskejä, äläkä ainakaan tee suuria sijoituksia. Jos elät jo parisuhteessa, älä anna kenenkään kolmannen tulla sekoittamaan suhdettanne.

Rakkaus

Vesimiesten vuosi on tasapainottelua useamman rakkauden välillä.

Sinä olet rakkaudessa varsin impulsiivinen. Jos elät jo parisuhteessa, älä anna kenenkään kolmannen tulla sekoittamaan suhdettanne. Parisuhdetta koskevia juoruja lähtee helposti liikkeelle. Älä anna niille aihetta, äläkä usko myöskään kaikkea mitä juoruillaan. Suhteenne on aivan liian arvokas pilattavaksi moisten takia. Tehkää kaikkenne suhteenne säilyttämiseksi.

Sinkkuvesimiesten kannattaa vaihtaa ympyröitä, joissa pyörivät, niin mahdollisuudet tavata uusia ihmisiä kasvavat. Uusista ympyröistä voi löytyä useampikin kiinnostava tyyppi. Sinulle voikin tulla kiusaus alkaa tapailla heistä useampaa samaan aikaan. Pitkän päälle tasapainotteleminen monen suhteen välillä muuttuu kuitenkin turhan raskaaksi, joten tee valintasi.

Perhe ja ystävät

Perhe-elämässäsi vallitsee rauha ja yhteisymmärrys, ainakin alkuvuodesta. Vuoden loppupuoliskolla työkiireesi voivat kuitenkin aiheuttaa hieman kireyttä sinun ja läheistesi välille. Vaikket olisi fyysisesti poissa kotoa, mielesi askartelee tämän tästä töiden parissa ja voit olla henkisesti poissaoleva.

Työ ja ura

Työssä kaikki ei suju tänä vuonna aivan niin hyvin kuin toivoisit. Työtä voi olla välillä niin paljon, että sinulla on vaikeuksia selvitä niistä kaikista. Lisäksi tilanne työpaikalla kiristyy joko taloudellisesti, tai ihmisten välille voi syntyä niin suuria erimielisyyksiä, että ajoittain harkitset jopa työpaikanvaihtoa.

Työtä vailla oleville vesimiehille on puolestaan alkamassa myönteisempi kausi. Sinulle voi tarjoutua samaan aikaan useitakin mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Joudut suorastaan tuskailemaan, kun yrität valita niistä sopivimman.

Raha

Vuonna 2020 sinun kannattaa välttää rahallisia riskejä, äläkä ainakaan tee suuria sijoituksia. Varaudu myös odottamattomiin menoeriin hillitsemällä tuhlailuasi. Kaikkea ei tarvitse ostaa aina itselleen, vaan monia hyödykkeitä saa myös lainaksi. Mieti myös, tarvitsetko todella uuden auton. Pelkkä uusi ja houkutteleva automalli ei ole riittävä syy niin suuren hankinnan tekemiseen.

Opiskelu

Opinnot vaativat sinulta etenkin alkuvuonna suuria ponnisteluja. Ponnistelusi eivät kuitenkaan mene hukkaan, ja sen sinä saat huomata viimeistään lukuvuoden päättyessä. Voit olla saavuttamistasi tuloksista todella ylpeä.

Hyvinvointi

Sinä itse voit vaikuttaa omaan terveydentilaasi ja hyvinvointiisi. Vältä kaikkea negatiivista, sillä se vaikuttaa suoraan terveyteesi. Aseta itsellesi selkeä kuntotavoite, sillä se motivoi sinua liikkumaan ja parantamaan kuntoasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja