Vesimiehen kesähoroskooppi 2018

Vesimiesten kesä on täynnä aurinkoa ja rakkautta, mutta myös muutoksen tuulia.

Alkukesä vahvistaa mielessäsi ajatusta, ettet voi jatkaa enää samaan malliin. Ajatus voi ensin järkyttää sinua, mutta samalla se myös vapauttaa sinut näkemään, mitä kaikkea uutta elämällä on sinulle tarjota. Eikä muutos edes tarkoita sitä, että sinun pitäisi jättää kaikki vanha taaksesi. Voit pikemminkin löytää puuttuvat palaset, jotka tekevät elämästäsi vieläkin täydempää.

Sitoutuminen jonkun kanssa nousee uudelle tasolle

Sinä tunnet vahvoja tunteita jotakin ihmistä kohtaan. Tunteidesi kohteen ei tarvitse olla kukaan uusi ja ennestään tuntematon, vaan suhteesi nykyiseen kumppaniisikin voi kuumeta aivan uuteen liekkiin kesän kuuman auringon alla. Suhteenne voikin edetä kesän aikana uudelle vakavammalle ja sitoutuneemmalle tasolle.

Vesimiehen juhannustaika

Kun juhannusyönä panet sitomattoman koivuvihdan tyynyn alle, heräät aamulla nenä nuhaa valuen ja näet tulevan puolisosi tarjoamassa sinulle nenäliinaa.

Sinkkuvesimiehillä puolestaan voi kesäromanssi olla hyvinkin mahdollinen. Ystävyyssuhde tai työkaveruus muuttuu ehkä joksikin enemmäksi.  Sinusta voi jopa tuntua, että olet löytänyt elämäsi rakkauden. Syksyn tullen sinun voi kuitenkin olla vaikea löytää rakkaudelle paikkaa arkisessa elämässäsi.

Kuuman kesän jälkeen jatkattekin ehkä pelkkinä hyvinä ystävinä, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Kehosi vaatii liikuntaa

Kesällä tunnet myös voimakasta tarvetta kuntoiluun. Sinun kehosi suorastaan huutaa päästä liikuttamaan jäseniäsi ulkoilmaan. Kesällä ja mukavassa seurassa kuntoilu on sitä paitsi niin paljon hauskempaa kuin talvella hikisessä salissa.

Muista, ettei matkustaminen ole ainoa tapa viettää lomaa rakkaasi kanssa. Matkailu voi sitä paitsi pahimmillaan olla myös hyvin stressaavaa ja synnyttää turhia jännitteitä ja riitoja sinun ja kumppanisi välille. Kotioloissa ne on helpompi välttää, ja voitte keskittyä kaikessa rauhassa nauttimaan kesästä, lomasta ja toisistanne.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja