Vertaile tähtien iltapukuja: Kumpi onnistui asuvalinnassaan paremmin?

Tämän kauden kuumimmat iltapuvut ovat vaaleita, valkoisia tai samppanjan värisiä.

Tähdet näyttivät mallia kesän iltapukuvalinnoissa, kun he saapuivat toinen toistaan upeampina New Yorkin Metropolitan -taidemuseon järjestämiin tanssiaisiin.

Yhteistä lähes kaikissa puvuissa oli kimallus tai metallinkiilto sekä suorastaan hempeän vaaleat värin.

Monilla tähdillä oli myös hyvin samantyylinen asu. Katso kumpi mielestäsi onnistui paremmin.

Eva Longorian iltapukua koristivat upeat kasviaiheiset kirjailut. Maggie Gracen ja Eva Longorian asuissa oli jotain samankaltaista.

Anne Hathawayn asun helma oli kevyt prinsessaunelma. Seksikkyyttä toi yläosan lähes nude väristys ja rohkea leikkaus. Asu oli kuin maalattu näyttelijän ylle. Jennifer Lopez on kertonut rakastavansa näyttäviä ja suuria helmoja ja sen todellakin huomasi tästä upeasta iltapuvusta, joka imarteli naista ja teki hänestä yhden illan kuningattarista.

Donatella Versace esiintyi tyylilleen uskollisena huimassa glamour-puvussa, joka imarteli naisen muotoja. Jessica Alba ei tällä kertaa osunut napakymppiin asu- ja kampausvalinnoillaan.

Suloinen Emma Watson on kasvanut aikuiseksi naiseksi. Rohkea halkio ja epäsymmetrinen leikkaus käänsivät katseita. Rannerenkaassa, iltalaukussa ja kengissä toistuivat samat teemat. Kristen Dunst oli myös valinnut värikseen valkoisen.

Joy Bryantin asu yhdisteli teemoiltaan hääpukua, prinsessaunelmaa ja joutsenlampea sekä henki vanhan ajan tunnelmaa.

Kate Hudsonin asu oli erittäin antava syväänuurretulla kaula-aukollaan ja korkealla halkiollaan. Taylor Swift puolestaan oli lumoavan naisellisen näköinen hempeässä iltapuvussaan.

Renee Zellweger oli valinnut ylleen elegantin tummanpuhuvan asun, jonka yleellinen kultahohto teki asusta ehkä vielä kuninkaallisemman. Asun leikkaus imarteli naisen vartaloa. Claire Danes oli myös valinnut tummanpuhuvan kimaltelevan asun.

Näyttelijät Rachel Weisz ja Naomi Watts olivat ainakin asujensa puolesta juhlien väripilkut.

Kaikki vieraat eivät olleet kuitenkaan valinneet ylleen klassista pitkää iltapukua. Heidän joukossaan olivat muun muassa Emilie de Ravin ja Cassie.

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat