Verstappen teki vaikutuksen F1-pomoon: "Tarvitsee voittaja-auton"

Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin kakkossija Singaporen F1-osakilpailussa kertoi hollantilaisnuorukaisen suorituskyvyn ohella myös hänen kasvamisestaan kuljettajana, katsoo kuninkuusluokan urheilujohtaja Ross Brawn.

Ylälaidan videolla Singaporen GP:n Pitstop.

Verstappen vei kisan kakkostilan Ferrari-tallin Sebastian Vetteliltä ja sai tilaisuuden kisan loppupuolella iskeytyä peräpään autojen aiheuttamassa sekaannuksessa kilpailua johtaneen Mercedeksen Lewis Hamiltonin kantaan.

Red Bull -kuski ei kuitenkaan lähtenyt uhkarohkeaan ohitusyritykseen hallitsevasta mestarista, mikä Brawnin mielestä on selkeä osoitus hollantilaiskuskin kasvusta.

– Hän vältti ottamasta tarpeettomia riskejä. Ehkä hän oli tietoinen siitä, ettei hänellä ollut todellisia mahdollisuuksia voittaa kisaa, Brawn kertoi pitpass.comin mukaan.

– Tämä kertoo siitä, että hänessä on kaikki tulevaisuuden maailmanmestarin tunnusmerkit. Ei vain riitä ajaa joissakin kisoissa upeita suorituksia, jos muut kisat ovat typerien virheiden värittämiä, mutta yhä useammassa kisassa hän osoittaa nyt upean vauhdin lisäksi myös malttia.

– Hän on kasvamassa ja tarvitsee nyt auton, jolla hän voi taistella voitoista muulloinkin kuin vain tietyissä olosuhteissa. Vaikka Red Bull onkin vielä verrattain nuori talli, niin heidän aiempi menestyksensä kertoo, että he kykenevät siihen, Brawn jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat