Verstappenin ohitusjuhla vakuuttavaa katsottavaa: yhdeksän auton ohi startissa!

Max Verstappen osoitti olevansa viime kaudella hankkimansa maineen arvoinen, kun formula ykkösten Kiinan GP käynnistyi märällä radalla.

Viime marraskuussa Brasilian GP:ssä henkeäsalpaavia ohituksia tehnyt hollantilainen joutui Shanghain kisaan heikoista lähtökohdista, kun lauantain aika-ajojen tekniset murheet jättivät Red Bull -kuskin lähtöruutuun 16.

Kierrosta myöhemmin hän oli noussut kuin tyhjästä seitsemänneksi. Ensimmäisissä mutkissa taakse jäi heti kuusi autoa, minkä lisäksi Verstappen poimi vielä kolme päänahka edeltään ennen kuin turva-auto kokosi letkan yhteen.

– Nautin erityisesti alusta, jonka aikana ohitin yhdeksän autoa, Verstappen hymyili kisan jälkeen.

Kierroksella 11 Verstappen otti varikkorumban ja turva-auton jälkeen pitkäksi aikaa kisan toisen sijan haltuunsa, mutta joutui lopulta taipumaan Ferrarin Sebastian Vettelin taakse kolmanneksi. Lopussa hän joutui puolustautumaan vielä tallikaveriaan Daniel Ricciardoa vastaan.

– Se ei ollut mukavaa, koska autoni balanssi ei ollut täydellinen. Silloin ei ole mukavaa puolustautua, mutta onnistuimme pysymään mukana, ja kisa oli myös tiimiltä hyvä, Verstappen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat