Hamilton: Olin kaikista nopein kuljettaja

Mercedeksen Lewis Hamilton kehui omaa suoritustaan sunnuntaina ajetussa Itävallan F1-osakilpailussa, vaikka brittikuski jäi täpärästi palkintokorokkeen ulkopuolelle.

Hamilton joutui starttaamaan kisaan vasta kahdeksannesta ruudusta saatuaan viiden lähtöruudun rangaistuksen vaihdelaatikon vaihtamisesta. Hamilton nosti sijoitustaan startissa Red Bullin Max Verstappenin keskeytyksen myötä, ja pian hän pääsi myös Force Indian Sergio Perezin ja Haasin Romain Grosjeanin edelle.

Hamilton jätti myös Ferrarin Kimi Räikkösen taakseen aikaisemman varikkokäyntinsä avulla. Kisan lopussa Hamilton ajoi kiinni Red Bullin Daniel Ricciardon, joka ei kuitenkaan suostunut antamaan kolmatta sijaa Mersu-tähdelle.

- Kun nyt tarkastelee kisaa, olin itse asiassa kaikista nopein, joten minulla oli vahva kilpailu, neljänneksi ajanut Hamilton sanoi motorsport.comin mukaan.

- Kun pääsin ohi Force Indiasta ja Haasista, olin noin 16 sekuntia jäljessä Valtteri Bottasta. Sen jälkeen menetin vielä muutamia sekunteja, mutta lopussa olin vain kuusi sekuntia jäljessä kärkeä. Siinä mielessä tämä oli todella positiivista, Hamilton lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat