Veronika Stepanova laukoo älyttömiä kommentteja Saksan suuntaan: "Anteeksi, mutta ovatko he edelleen kiinnostuneita tytöistä?"

Venäläinen maastohiihtäjä Veronika Stepanova irvaili toksisesti VfL Osnabrückin jalkapalloilijoille saksalaisseuran ympäristötoimien jäljiltä.

2. Bundesliigassa jalkapalloa pelaava Osnabrück on päättänyt alkaa sakottaa pelaajiaan ympäristölle haitallisesta toiminnasta.

Osnabrück rokottaa palkan vähennyksillä, jos harjoituksiin autoilee sen sijaan että pyöräilisi tai käyttäisi julkisia liikennevälineitä. Palkan vähennys seuraa myös runsaasti lihaa sisältävästä ruokavaliosta.

Päämääränä on, että pelaajat suitsisivat hiilidioksidipäästöjään.

Siinä missä Osnabrück ympäristötoimet voisi nähdä esimerkillisinä, venäläishiihtäjä Veronika Stepanova lähti irvailun tielle. Hän pohti "mielikuvaa jalkapalloilijoista, jotka ovat siirtyneet massana polkupyöräilemään ja syövät vain tofua salaatin kanssa".

– Anteeksi, mutta ovatko he edelleen ainakin jollain lailla kiinnostuneita oluesta ja tytöistä? Stepanova täräytti Telegramissa.

– PS. Otin yhteyttä saksalaishiihtäjiin ja sain selityksen: "Länsi-Saksassa ollaan hulluja, meillä ei ole mitään sellaista eikä tule olemaan." Helpotus!

Stepanova voitti olympiakultaa naisten viestissä Pekingin olympialaisissa helmikuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat