Veronica Verho lopettaa radiojuontajana: "Tähän ei liity mitään draamaa"

14:41
Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlahaastattelussa!

Veronica Verho on ollut vuodesta 2017 NRJ:n radiojuontaja.

Radiojuontaja ja mediapersoona Veronica Verho kertoi tiistaina 22. helmikuuta jättävänsä pestinsä NRJ:n radiojuontajana. Hän kertoi asiasta Instagram-videolla. Verho aloitti NRJ:n juontajana vuonna 2017.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

– Tähän ei liity mitään draamaa. Yritän olla itkemättä, koska olen kaikki itkuni jo itkenyt tähän asiaan liittyen, hän aloittaa videonsa.

Verho kertoo, että jo 12 vuoden iässä hän toivoi pääsevänsä radiojuontajaksi etenkin NRJ-radiokanavalle. Nyt kuitenkin hänen on aika siirtyä elämässä eteenpäin ja jättää radiomaailma ainakin hetkeksi.

– Tämä tulee omasta tahdostani ja ensimmäisen kerran lähdin miettimään tätä viime vuoden juhannuksena. Jäin silloin lomalle ja niin kuin varmaan moni tietää, niin se on sellainen hetki, kun rupeaa pohtimaan asioita, hän jatkaa.

Verho kiittää kollegoitansa ja kuulijoita kuluneesta viidestä vuodesta, jonka hän sai viettää radiomaailmassa.

– Kaikki se mitä olen kokenut ja saanut tavata ihmisiä tämän alan kautta, se on niin järjettömän iso asia. Sitä ei pysty oikein sanoillakaan mittamaan. Kiitos kun olen saanut olla osa tätä perhettä, se on ollut minulle kunnia, hän sanoo herkistyneenä.

Verho on nähty MTV:n suosikkiohjelma Possen juontajana. Vuonna 2021 hän otti myös uuden aluevaltauksen hypätessään Love Island Suomi -ohjelman juontajaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja