Vene, kastelukannu, juustonapit tai tynnyri? Kaikki vihreä muuttui poskettoman hintaiseksi Käärijä-tuotteiksi verkkokaupassa

Jouni sai Liverpoolissa ylleen huikean Käärijä-boleron - tällainen on suomalaisfanien satapäinen ryhmä Euroviisuissa 1:32
Katso video! Tällainen on suomalaisfanien satapäinen joukko Liverpoolissa!

Netin kauppapaikat hurahtivat Käärijä-villitykseen.

Käärijän menestys Euroviisuissa on villiinnyttänyt myös netin kauppapaikat. Viisuhuumassa myydään mitä yllätyksellisimpiä asioita Käärijän väreissä. Myynnissä on muun muassa viherkasveja, kastelukannuja, parkkikiekkoja, huomioliivejä ja jopa soutuvene. Tietenkin tuotteiden myynti-ilmoituksissa mainitaan Käärijä, vaikka tuotteilla ei ole Suomen viisuedustajan kanssa mitään tekemistä.

– Käärijä-teemaisista tuotteista on tällä hetkellä 114 ilmoitusta. Cha Cha Cha -teemaisia ilmoituksia on 98. Euroviisut-teemaisia on nyt 35 – mutta ne eivät kaikki liity Käärijään, vaan tapahtumaan ylipäätään. Toria käyttää kuukausittain yli 3 miljoonaa ihmistä. Koska Käärijä-huuma hehkuu nyt niin kuumana, ilman muuta se näkyy käytetyn tavaran kaupassakin, Torin johtaja Jenni Tuomisto kertoo tiedotteessa.

Käärijän vihreän boleron mukaelmia Torissa ei tällä hetkellä ole kaupan. Sen sijaan t-paita Käärijä-logolla löytyy 155 euron hintaan.

Ilmoituksista valtaosa on tehty kieli poskessa, sillä tuotteiden hinnat on nostettu suhteettoman suuriksi. Vai maksaisitko 58 euroa huonokuntoisesta "Käärijä"-apinasta?

Katso hauska lista netissä myytävistä ”Käärijä”-tuotteista.

Vihreät juustonapit on nimetty Käärijän mukaan

juustonapit

Soutuvenettä myydään käärijä-kalastusveneenä


kalastusveni


Hinausköysi on myös saanut Käärijän nimen

hinausköysi


"Käärijää" on tarjolla myös pehmoapinana

apina


Vihreää patukkaa on tarjolla huokeaan hintaan

patukat


Vihreä tynnyri on muuttunut Käärijä-tynnyriksi

Tynnyri

Vihreä Käärijä-satanen: 300 eurolla

Lue myös:

    Uusimmat