Mainos

Venäläisseura suljettu Euroopan jalkapallokilpailuista

1:27

Venäläinen jalkapalloseura Rubin Kazan on suljettu Euroopan seurajoukkuekilpailuista taloudellisen reilun pelin sääntöjen rikkomisesta, Euroopan jalkapalloliitto Uefa tiedottaa.

Videolla komeita Mestarien liiga -maaleja.

Rubin on suljettu seuraavasta Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan kaudesta, johon se selviytyy tulevien kahden vuoden aikana. Rubin voi vielä valittaa päätöksestä Urheilun kansanväliseen välitystuomioistuimeen CASiin.

Rubin on nyt Venäjän liigassa viidentenä, kahden pisteen päässä kakkossijalta, joka oikeuttaa suoraan pääsyyn Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Uefa sakotti Rubin Kazania ensimmäisen kerran taloudellisen reilun pelin sääntörikkomuksista vuonna 2014. Uefa ei ole kuitenkaan yksilöinyt, miten Rubin Kazan on rikkonut kyseisiä sääntöjä, jotka koskevat pelaajien siirto- ja palkkasummia.

Rubin pelasi Mestarien liigan lohkovaiheessa vuosina 2009 ja 2010. 2009 se löi lohkovaiheessa jopa silloisen puolustavan mestarin FC Barcelonan 2–1, vaikkakaan ei selviytynyt pudotuspeleihin. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa Rubin Kazan pelasi viimeksi 2015–16.

Suomalaisjalkapalloilija Roman Eremenko edusti Rubin Kazania vuosina 2011–2014 ja hänen veljensä Alexei Eremenko Junior vuosina 2011–2013, joskin jälkimmäinen heistä jäi vähälle vastuulle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.