Venäläiseltä naistoimittajalta roisi tempaus suomalaistrion tähdittämän KHL-tempun kunniaksi: poseeraamassa alastomana

Salavat Julajev Ufan suomalaiskolmikko Juha Metsola, Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppainen oli tähdittämässä joukkuettaan KHL-jääkiekkoliigan lohkofinaaleihin itäisessä konferenssissa. Ufan yltäminen lohkofinaaleihin tietää sitä, että BST-kanavan tv-toimittaja Uliana Trigubtshak näyttää paljasta pintaa.

Trigubtshak lupasi aiemmin järjestää alastonkuvaussession, jos Ufa etenee lohkofinaaleihin. Ufa päihitti konferenssivälierissä Avtomobilist Jekaterinburgin voitoin 4–1 ja kohtaa itälohkon finaaleissa Avangard Omskin. Trigubtshak aikookin toteuttaa lupauksensa alastonkuvauksesta, uutisoi venäläislehti Business Online.

Trigubtshakin lupaus liittyy Ufan playoff-tempaukseen sloganilla "Kaikki tai ei mitään", jossa fanit esittävät erinäisiä lupauksia Ufan saavutuksia vastaan. Trigubtshak oli kirjoittanut Twitterissä, että hän poseeraa yläosattomissa, jos Ufa yltää vähintään konferenssifinaaleihin.

Trigubtshakilta udeltiin jo, mitä hän lupaa, jos joukkue etenee vielä koko KHL-liigan loppuotteluihin tai voittaa mestaruuden.

– En halua ajatella finaalia vielä. En halua puhua sellaisesta asiasta ennen kuin olemme siellä, Trigubtshak vastasi Business Onlinen mukaan.

Trigubtshak on aiemmin kuulunut yleisöä jäällä viihdyttäviin Ufan Ice Girlseihin.

Lue myös:

    Uusimmat