Mainos

Venäjän kommunistipuolue syyttää juutalaisia

Venäjän kommunistipuolue on syyttänyt avoimesti maan juutalaisia sähköisten tiedotusvälineiden valtauksesta, omien etujen ajamisesta Venäjän yksityistämisohjelmassa ja maan viemisestä taloudelliseen perikatoon.

Puolue kuitenkin vakuuttaa, ettei sillä ole mitään juutalaisia vastaan sinänsä, vaan arvostelu kohdistuu siionismiin.

Puoluejohtaja Gennadi Zjuganovin allekirjoittamassa kirjeessä sanotaan, että siionistinen pääoma on esittänyt huomattavaa osaa Venäjän talouden romahduksessa ja kansan omaisuuden ryöstämisessä.
-Siionismi on verisukua fasismille. Ainoa ero on, että kun Hitlerin natsit yrittivät avoimesti alistaa maailman, siionismi toimii salaa juutalaisen nationalismin verhossa, kirjeessä sanotaan.

Kirje on osoitettu presidentti Boris Jeltsinin henkilökuntapäällikölle Nikolai Bordjuzhalle ja oikeusministeri Pavel Krashennikoville. Molemmat ovat useita kertoja vaatineet kommunistipuoluetta selittämään virallisesti kantansa juutalaisiin.

Zjuganov sanoo kirjeessään kansan olevan oikeassa kysyessään, miksi yksi etninen ryhmä, juutalaiset, on onnistunut miehittämään avainasemat Venäjän uudella yksityissektorilla ja miksi samat ihmiset ovat ottaneet haltuunsa maan sähköiset viestimet.
-Kansamme ei ole sokea. Se ei voi olla näkemättä, kuinka siionismin leviäminen Venäjän hallituksessa johti nykyiseen katastrofaaliseen tilanteeseen, joukkoköyhyyteen ja kansan perikatoon, Zjuganov kirjoittaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.