Venäjän järkyttävä ylivoima takoo maaleja hirmuprosentilla – NHL:n pistepörssin voittanut supertähti sivalsi komean osuman

Venäjä kohta Norjan jääkiekon MM-kilpailujen B-lohkon avausottelussa. Mestarisuosikkeihin kuuluva Venäjä takoi kahdessa erässä ylivoimamaaleja sadan prosentin tehokkuudella. Se johtaa ottelua kahden erän jälkeen 4-0.

Jevgeni Dadonov aloitti Venäjän maalitehtailun ylivoimalla avauserässä. Norjan Mathis Olimbin rangaistusta oli ehtinyt kulua vain 12 sekuntia.

NHL:n pistepörssin voittanut Nikita Kutsherov iski turnauksen avausmaalinsa toisen erän puolivälissä. 4-0 maali herätytti kummastusta, sillä kellot lähtivät vasta käyntiin 8 sekunnin pelin jälkeen. Kiekko oli tuolloin jo ehtinyt Norjan maaliin.

Ottelu on kolmannessa erässä 5-0 lukemissa.

Alla olevilla videoilla Venäjän 1-0 ja 2-0 maali.