Venäjän hiihtotähdellä sydänongelmia

Venäläinen maastohiihdon olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Sergei Ustjugov on kärsinyt sydänongelmista.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe kertoi Venäjän hiihtoliiton lähetyksessä, että Ustjugovilla on loppuvuodesta ollut ongelmia verenpaineen ja sydämen kanssa.

– Sanoin hänelle, että hänen täytyy parantua kokonaan ja aloitettava sitten alusta, Välbe kommentoi lähetyksessä Championatin mukaan.

Ustjugov puuttui Venäjän cupin osakilpailusta. Välbe virkkoi olevansa kuitenkin varma, että Ustjugov olisi oikealla tiellä, palaisi kisoihin ja näyttäisi voimansa.

– Hänellä on riittävästi ruutia. Fanien on oltava kärsivällisiä eikä loukata Sergeitä typerillä kommenteillaan, Välbe latasi lausuttuaan, että Ustjugovista on kirjoitettu ikävästi.

Viime talvena Ustjugov ei saanut Venäjän lajiliitolta kilpailulupaa reputettuaan pakolliset lääketieteelliset testit. Syy pidettiin salassa, eikä ole tiedossa, oliko Ustjugovilla sydänongelmia mahdollisesti jo tuolloin.

Ustjugov voitti olympiakultaa viestissä Pekingissä 2022. Lahdessa 2017 hän voitti maailmanmestaruudet yhdistelmäkilpailussa ja parisprintissä.

Lue myös:

    Uusimmat