Imelää? Aleksandr Bolshunov kertoi Norjasta saamastaan viestistä: "Nämä sanat koskettivat"

Moni pitää selvänä, ettei venäläishiihtäjillä tule olla asiaa kansainvälisiin kilpailuihin Venäjän käydessä hyökkäyssotaa Ukrainassa, mutta Aleksandr Bolshunov kertoo nyt saaneensa Norjasta häntä koskettaneen viestin.

Bolshnov kertoi "mielenkiintoisimpana" pitämästään yhteydenotosta.

– Norjan maajoukkueen urheilija kirjoitti tällä viikolla minulle, että "tule pariimme, kaipaamme sinua", Bolshunov kertoi viikonloppuna uutistoimisto Tassille.

Norjalaishiihtäjä kehotti Bolshunovin mukaan "kääntämään negatiiviset ajatukset ympäri ja jättämään sen, mitä on menossa, sivuun, jotta urheilu säilyy urheiluna".

– Nämä sanat koskettivat minua. Tämän perusteella on ymmärtäväisiä urheilijoita, joiden mielestä parhaiden pitäisi kilpailla parhaiden kanssa, Bolshunov totesi.

Norjan miehet mellestivät kuluneella hiihtokaudella ylivoimaisella tavalla. Kaikki Planican MM-kisojen kuusi miesten maastohiihtomatkaa päättyivät norjalaisvoittoon.

Koko viime kauden muiden venäläishiihtäjien tavoin kansainvälisistä kisoista sivussa ollut Bolshunov on pystynyt laittamaan urallaan myös norjalaishiihtäjiä ahtaalle. Hänellä on tilillään kaksi maailmancupin kokonaiskilpailun voittoa, kolme olympiakultaa ja yksi maailmanmestaruus.

Lue myös:

    Uusimmat