Jelena Välbeltä kysyttiin Veronika Stepanovasta – Venäjän hiihtopomolta paljonpuhuva reaktio

Venäjän maastohiihdon olympiavoittaja Veronika Stepanova ottaa aktiivisesti kantaa poliittisiin asioihin. Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe ei ole mielissään 21-vuotiaan urheilijan toiminnasta.

Venäjän viestikultaan Pekingin talviolympialaisissa vienyt Stepanova ottaa aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin sosiaalisessa mediassa ja mediassa. Sen lisäksi hänellä on oma kolumninsa Venäjän MatchTV:llä.

Välbe on aiemmin todennut, että Stepanova käyttää liikaa aikaa mediassa. Hän on huolissaan, että sillä olisi vaikutusta harjoitteluun sekä kilpailemiseen. Venäläislehti Sport24 kuulosteli Välbeltä, että mitä hän ajattelee siitä, kun Stepanova on tullut ajan myötä vain aktiivisemmaksi.

– En halua edes puhua siitä. En halua puhua Dmitri Gubernievista (venäläinen tv-urheilupersoona) tai Stepanovasta. En kommentoi kumpaakaan missään haastatteluissa. Haluan puhua muista urheilijoistamme. Meillä on monia hyviä poikia ja tyttöjä, Välbe sanoi.

Stepanova kommentoi äskettäin kriittisesti kansainvälisen hiihtoliiton FISin päätöstä jatkaa Venäjän sekä Valko-Venäjän pannaa. Kummankaan maan hiihtourheilijoita ei tulla näkemään ensi kaudella kansainvälisissä kilpailuissa.

Lue myös:

    Uusimmat