Mainos

Veikkaus: Pöyristyneet lottovoittajat saattavat tirauttaa itkunkin

Veikkauksessa on iloittu monikansallisen Eurojackpot-pelin jättipotin päätymistä Suomeen. Eilen arvottu päävoitto 29,5 miljoonaa euroa meni Seinäjoelle Etelä-Pohjanmaalle.

– Kyllä tässä on iloittu kovasti. Onhan se juhlaa meillekin, että ensimmäistä kertaa saatiin päävoitto Suomeen. Tämä on samalla isoin voitto, mitä Suomessa on koskaan voitettu rahapeleistä, sanoo Veikkauksen tiedottaja Niina Vieno.

Vienon mukaan uuden monimiljonäärin henkilöllisyys on jo Veikkauksen tiedossa, koska voittaja oli täyttänyt rivinsä Veikkauksen nettisivulla tunnistautuneena pelaajana.

– Jos pääpotin saaneet eivät itse huomaa voittoaan, niin Veikkaus on suurvoittajiin yhteydessä. Yleensä se tapahtuu arvontaa seuraavan viikon aikana, Vieno kertoo.

– Ihmiset ovat reagoineet näihin uutisiin hyvin erilailla. Toiset saattavat olla hyvinkin yllättyneitä, ja toiset ovat saattaneet voittonsa jo itsekin huomata. Jotkut ovat olleet niin pöyristyneitä, että on saattanut ihan itkukin tulla. Joillakin on ollut myös pientä epäuskoa.

Vienon mukaan tuoreilla lottovoittajilla on yleensä hyvin samanlaiset suunnitelmat siitä, miten voittorahat käytetään.

– Suunnitelmiin kuuluu usein asuntolainan maksaminen pois, matkustelu ja lasten, lastenlasten tai omien vanhempien taloudellinen avustaminen.

Netissä pelannut tai Veikkaus-korttia käyttänyt tunnistettu pelaaja saa automaattisesti voittopotin tililleen kolmen viikon kuluttua arvonnasta seuraavana arkipäivänä. Heidän ei tarvitse siis tulla Veikkauksen toimistossa käymään. Muussa tapauksessa voitto tullaan lunastamaan Veikkauksen päätoimistosta.

(MTV3)

Mitä itse tekisit liki 30 miljoonan euron jättipotilla? Kerro ideasi ja haaveesi alapuolella olevaan kommenttiosioon tai Facebook-sivuillemme.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.