Mainos

Vei lapselleen lääkettä ja huomasi ex-puolison jääkaapin ammottavan tyhjyyttään – mieheltä uskomattoman hieno teko

Miehen uskomaton teko leviää sosiaalisessa mediassa, eikä syyttä.

Brandon Carpenter ei ole mikään tavallinen mies. Ei ainakaan, jos somekansalta kysytään. Carpenterin palvelus ex-puolisolle teki nimittäin syvän vaikutuksen ihmisiin.

Floridalaismies kertoo Facebookin hittipäivityksessään ryhtyneensä toimeen huomattuaan, että hänen ex-kumppaninsa ja lapsensa äidin jääkaapissa oli käytännössä pelkkä valo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carpenter kertoo päivityksessään, että hänen entinen kumppaninsa kertoi heidän tyttärensä voivan huonosti. Niinpä isä lähti viemään tyttärelleen lääkettä äidin kotiin. Paikan päällä hän huomasi, että jääkaappi oli täysin tyhjä joitain vesipulloja lukuunottamatta.

Vaikka jääkaapissa ei ollut mitään, oli toinen kaappi silti täynnä lastenruokia tytärtä varten.

– Hän työskentelee kokopäiväisesti ja hänellä on tyttäreni... Hän maksaa vuokran, ja kaikki laskunsa, ja vielä autoakin, Carpenter selittää.

Niinpä mies päätti helpottaa lapsensa äidin elämää hiukan.

– Kävin tänään ostoksilla varmistaakseni, että hänellä on ruokaa seuraaviksi viikoiksi, isä kertoo.

"Vaikka emme olekaan yhdessä..."

Julkaisemassaan kuvassa hänellä on kädessään kauppakuitti, jonka pituudesta voi päätellä ruoan todellakin riittävän pitkäksi aikaa.

– Vaikka emme olekaan yhdessä, se ei tarkoita, ettenkö voisi elättää häntä, jos hän sitä tarvitsee. Jos lapseni äidillä on kaikki hyvin, tiedän, että hän pitää huolta tyttärestämme parhaansa mukaan, ja se tekee minut onnelliseksi.

– Jotkut ajattelevat, että elätän vain lastani, en äitiä, mutta se on kuin ajattelisi lapsen tavoin. On aika kasvaa aikuiseksi ja kantaa vastuunsa elämän kaikilla osa-alueilla, mies päättää kirjoituksensa.

Carpenterin päivityksestä on tykätty jo 223 000 kertaa. Sitä on myös kommentoitu ylistävään sävyyn. Kommentteja on kertynyt jo yli 18 000. Lisäksi hyvän mielen tekoa on jaettu yli 142 000 kertaa, päivityksen on jakanut myös Facebookin suosittu Love What Matters -sivusto.

Lähde: Facebook

***

9:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.