Mainos

Vedonlyöntivoitoilla retostelu somessa ei kannata – Veikkaus: Huijarit napanneet potteja kuvia näyttämällä

Nappiin osuneella vedonlyönnillä ei kannata retostella liian avoimesti sosiaalisessa mediassa. Veikkauksen mukaan vedonlyöntivoittoja on onnistuttu viime kuukausien aikana kuittaamaan luvattomasti kuvilla, joita pelaajat ovat julkaisseet voittokupongeistaan sosiaalisessa mediassa.  

Veikkauksen tiedottaja Tiina Henttonen kertoo, että kaikissa tapauksissa huijari on näyttänyt puhelimesta pelitositteen kuvaa tai sarjanumeroa, ja joissain tapauksissa onnistunut lunastamaan voittosumman ennen pelikupongin oikeaa omistajaa.

– Suurimmassa osassa tapauksista myyjä on huomannut yrityksen helposti, koska vaatimuksena on, että voitto maksetaan vain alkuperäistä pelitositetta vastaan.

– Joitakin kertoja huijaus on onnistunut ja asia on tullut meille tietoon, kun oikea voittaja, jolla on ollut alkuperäinen tosite hallussaan, on mennyt lunastamaan voittoaan.

Henttonen ei kommentoi sitä, miten veikkausvoiton lunastaminen ilman alkuperäistä pelitositetta on onnistunut. Henttosen mukaan myyntipaikat tekevät huijauksista aina rikosilmoituksen poliisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.