Mainos

Vauvana varastettu löysi perheensä 23 vuoden jälkeen

Amerikkalaisen Carlina Whiten 23 vuotta kestänyt ulkopuolisuuden ja outouden tunne on päättynyt, kun hän on vihdoin löytänyt omat vanhempansa ja muut sukulaiset.

Carlina katosi 19 päivän ikäisenä newyorkilaisesta sairaalasta, johon hänen äitinsä oli vienyt kuumeisen vauvan vuonna 1987.

Sairaalassa ei tuolloin ollut valvontakameroita, eikä ketään koskaan saatu kiinni sieppauksesta. Carlinan vanhemmat epäilivät erästä hoitajan asussa ollutta naista, joka katosi jäljettömiin sieppauksen jälkeen.

Carlina kasvoi Connecticutin osavaltiossa Nejdra Nance -nimisenä. Kun tuli ajokortin hankkimisen aika, hänen "äidillään" ei ollut antaa hänelle mitään henkilöllisyyspapereita, ja teini-ikäinen tyttö alkoi kyseenalaistaa oman henkilöllisyytensä. Hän oli jo kauan epäillyt olevansa adoptoitu, koska ei muistuttanut ketään niistä ihmisistä, joiden kanssa eli.

Carlina alkoi tutkia kadonneiden lasten keskuksen nettisivuja, ja lopulta löytyi kadonneeksi ilmoitetun vauvan kuva, joka muistutti kovasti niitä vauvakuvia, joita hänestä itsestään oli otettu.

Sivuston kautta hän sai yhteyden kadonneen vauvan äitiin Joy Whiteen runsaat kaksi viikkoa sitten. DNA-testit varmistivat, että tytär oli löytänyt oikean äitinsä.

Liittovaltion poliisi FBI tutkii nyt tapausta. Poliisin mukaan tyttö ei osaa sanoa, onko hän elänyt koko elämänsä samojen ihmisten kanssa.

Nyt neljä sukupolvea Whiteja - isoäiti, äiti, Carlina ja hänen oma viisivuotias tyttärensä - tutustuvat toisiinsa ja iloitsevat toistensa löytämisestä.

(MTV3 - AP - New York Post)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.