Mainos

Vau, mitä ylellisyyksiä! Tässä Asuntomessujen viisi hulppeinta kohdetta

MTV Lifestyle esittelee viisi Asuntomessujen hulppeinta kohdetta.

Tänään Seinäjoella käynnistyneet Asuntomessut 2016 kokoavat jälleen rakentamisen ja sisustamisen ystävät tutustumaan upeisiin messukoteihin.

Kokosimme yhteen viisi messualueen näyttävintä kohdetta, joissa yhdistyvät kauniit pintamateriaalit, upea pihapiiri sekä persoonallinen arkkitehtuuri.

Lakka Lakeus

6 h + k + s + harrastetila (202 m² + 37 )

Kaksikerroksisessa näyttävässä kivitalossa on panostettu suuriin terasseihin, joilta avautuvat upeat näkymät. Kohteessa on myös hyödynnetty näyttäviä pintamateriaaleja.

Villa Tango

7 h + k + s + at (232,5 m² + talousrak. 43,5 )

Pohjalaiselle arkkitehtuurille uskollinen kivitalo on tehty juuri asukkailleen sopivaksi. Harrastavan viisihenkisen perheen toisen kerroksen terassilta löytyy muun muassa tanssiparketti.

Jämerä Samsö

5 h + k + rt + khh + saunaos. (198 )

Skandinaaviseen tyyliin suunnitellussa talossa korostuvat hillityt värit, raikkaus sekä selkeys ja toiminnallisuus. Suurelta terassilta löytyy myös oma uima-allas.

Riihi

4 h + k + s (183 

Tumma hirsitalo on ulkonäöltään moderni. Talo on rakennettu ekologisia valintoja kunnioittaen ja se on tehty aikaa kestäväksi. Arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelema koti tuhoutui tulipalossa 29. tammikuuta, mutta sen uudelleen rakentaminen alkoi välittömästi.

Kimara Katariina

5 h + tupak. + s + at (157 )

Moderni pohjalainen hirsitalo kylpee valossa. Rakentamisessa on huomioitu erityisesti ikkunoiden suunnat, jotka valaisevat kodin joka ilmansuunnasta. Pohjalaisuutta on korostettu näyttävillä ikkunoiden vuorilaudoilla, jotka kiinnittävät katseet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.