F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Vastatuulessa ollut F1-katuratahanke lopullisesti jäihin – järjestäjillä jo b-suunnitelma pöydällä

F1-sarja ja paikallinen järjestäjäorganisaatio ovat luopuneet Miamin keskustaan suunnitellusta kisahankkeesta lopullisesti. Vastatuulessa ollutta tapahtumaa suunnitellaan nyt sivummalle NFL-stadionin läheisyyteen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Viimeisimpänä ehdotuksena sarjan oikeudet omistava Liberty Media on yhdessä liikemies Stephen Rossin kanssa suunnitellut kisaa NFL-seura Miami Dolphinsin kotiareenan Hard Rock -stadionin läheisyyteen. Samalla areenalla pelataan myös hiljattain tenniksen ATP-ohjelmaan lisätty Miamin turnaus.

Miamin oli tarkoitus tulla mukaan F1-kalenteriin peräti kymmenen vuoden sopimuksella, mutta kaupungin satama-alueelle ja ydinkeskustaan suunniteltu katuratahanke karahti kaupunginvaltuuston, asukkaiden ja elinkeinoelämän vastustukseen.

Dolphinsin ja Hard Rock -stadionin varapuheenjohtaja Tom Garfinkel kertoi keskustasuunnitelman vaatineen niin paljon maiseman uusimista ja rakennustyötä, että se olisi pakostakin vaikuttanut merkittävästi Bayfront Parkin asukkaisiin ja Biscayne Boulevarden yrityselämään.

– Haluamme tehdä Miamille jotain suurta. Valitettavasti, kun lopulta saimme yksityiskohtaisen raportin jokavuotisen katuradan rakentamisen vaatimuksista, useamman viikon ruuhkat ja rakennushäiriöt satamalle, asukkaille ja yrityksille, olisivat olleet tuntuvia, Garfinkel tunnustaa.

Alun perin Miamin katuratakisaa haviteltiin kaupunkiin jo täksi kaudeksi, mutta suunnitelmaa lykättiin vuodelle 2020 viime kesänä. Uutta kisasuunnitelmaa piirretään nyt jo olemassa olevalle Hard Rock -stadionin tonttialueelle Miamin pohjoispuolelle.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja