Vastasyntynyt tyttövauva sai keisarileikkauksessa haavan kasvoihinsa – lääkärin viiltovahinko järkyttää

4:33
Vuonna 2000 Ainosta tuli pienen tyttövauvan äiti. Hän oli tuolloin 17-vuotias. – Kaikesta sydämestäni olin valmis vauvaa rakastamaan ja kaikkeni valmis antamaan, Aino kuvaa nyt.

Venäläisäidin synnytyksessä sattui ikävä tilanne, kun lääkärit leikkasivat vahingossa syntyvän lapsen kasvoihin haavan.

Darya Kadochnikova, 19, oli aikonut synnyttää alateitse, mutta lapsen asento johti siihen, että lääkärit ehdottivat keisarileikkausta, kertoo 7news. Koska epiduraalista ei ollut apua, Darya nukutettiin toimenpiteen ajaksi.

Lapsi sai leikkaushaavan

Herätessään Daryaa odotti pelottava yllätys: lääkärit olivat keisarileikkauksen aikana leikanneet vahingossa haavan syntyvän lapsen poskeen, silmän alapuolelle.

Darya myös väittää, että lääkärit panivat haavan "lapsen liikahtelun" syyksi. Sairaala ei ole kommentoinut tapausta. 

"Kyllä, arpi on näkyvä, mutta se on elämää"

Kansa on rynnännyt lohduttamaan äitiä sosiaaliseen mediaan muistuttaen, että useimpiin toimenpiteisiin liittyy riskejä. 

– Tiedän, että tämä oli pelottavaa, Mutta se paranee hyvin, ja tyttö on kaunis. Mikä tarina kerrottavaksi hänen 21-vuotispäivillään, Marguerite Newby toteaa Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Lääkäri leikkasi jalkaani, kun he leikkasivat äitiäni. Kyllä, arpi on näkyvä, mutta se on elämää. Kyllä, jotkut lääkärit ovat huolimattomia, toiset eivät. Mutta tällaisia juttuja on aika vaikeaa välttää. On aina olemassa pieni riski sille, että jotakin tällaista tapahtuu, kun tehdään keisarileikkaus, Jackie Newman sanoo.

– Hän on elossa ja näyttää terveeltä. Arpi haalistuu kyllä. Riskejä on aina. Vauvaani leikattiin päänahkaan kahdesti, kun synnytystä käynnistettiin. En ole vihainen, sillä minulla on iloinen, terve ja kaunis tyttövauva. Sinunkin on sllainen, Briana Carter sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja