Varmistus: Suomen MM-rallille jatkoa WRC-sarjassa

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto avaa MM-rallin valtavaa alueellista merkitystä 2:44
Video: Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto avaa MM-rallin valtavaa alueellista merkitystä

Suomen MM-ralli ajetaan myös seuraavan kolmen vuoden ajan (2024, -25 ja -26) Jyväskylässä ja Keski-Suomen sorateillä.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.
La: EK:t 10-18 klo 9.50 alkaen
Su: EK:t 19-22 klo 8.50 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

AKK Sports Oy, Jyväskylän kaupunki ja MM-sarjan promootioyhtiö WRC Promoter GmbH allekirjoittivat kolmivuotisen jatkosopimuksen tänään keskiviikkona.

– On suuri ilo ja kunnia vahvistaa AKK Sports Oy:n puolesta, että Secto Rally Finland on osa rallin MM-sarjaa jälleen seuraavan kolmen vuoden ajan. Tapahtumamme on yksi sarjan suosituimmista, ja upea estradi niin lajille itselleen kuin myös yhteistyökumppaneillemme sekä Jyväskylän ja Keski-Suomen seuduille, AKK Sports Oy:n operatiivinen johtaja Markus Häkkinen kommentoi.

Suomen MM-ralli on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1951 lähtien; poikkeuksena vuosi 2020, jolloin ralli jäi väliin koronaviruspandemian vuoksi.

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto on tyytyväinen jatkosopimuksen syntyyn.

– Jyväskylällä on pitkä historia rallien järjestäjäkaupunkina ja tapahtuma on meille yhteinen ylpeyden aihe. Ralleilla on tutkitusti merkittävä taloudellinen vaikutus alueellemme ja lisäksi tapahtuma tuo meille valtavasti laajaa kansainvälistä näkyvyyttä. Tämä on siten erittäin hieno päivä Jyväskylälle, Koivisto iloitsee.

Tämänvuotinen Suomen MM-ralli käynnistyy torstaina Harjun yleisöerikoiskokeella.

OSALLISTU! Oletko paikalla Jyväskylän MM-rallissa ja sait kuvattua jotain mielenkiintoista? Lähetä uutiskuva tai video osoitteessa www.mtvuutiset.fi/lukijankuvat TAI WhatsAppissa suoraan numeroon 0405785504. Parhaat otokset julkaistaan MTV Uutisten verkkosivuilla ja C Moren rallilähetyksissä.

Lue myös:

    Uusimmat