Suomen MM-rallin kumppani päätti lähes 30-vuotisen yhteistyön

7:34
Suomen MM-ralli jouduttiin perumaan kesäkuussa. Tuolloin aihetta kommentoi kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen.

Suomen MM-rallin ja Nesteen yhteistyö päättyy, kun öljynjalostus- ja markkinointiyhtiö jää pois Suomen MM-rallin nimikumppanin paikalta, autourheilun kansallinen lajiliitto AKK tiedottaa. 

Osapuolten yhteistyö on kestänyt yli 26 vuotta.

– Arvostamme suuresti AKK:n, FIA:n ja MM-sarjan promoottorin kanssa tehtyä pitkäaikaista yhteistyötä. Nesteen liiketoiminta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi maailman johtavista toimijoista uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme nyt uudistaneet myös brändistrategiamme tukemaan tätä ja toimintaamme kohdealueillamme, Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi toteaa tiedotteessa.

AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja Markus Häkkinen toteaa, että yhteistyö on jättänyt "pysyviä jälkiä sekä suomalaiseen urheilumaisemaan että kansakunnan muistiin".

– Kehittyminen ja uuden ajan haasteisiin vastaaminen edellyttää aika ajoin isoja muutosratkaisuja. Kiitämme kaikesta lämpimästi Nestettä ja jatkamme suomalaisen autourheilun kruununjalokiven rakentamista kohti tulevia vuosia vahvan kumppaniverkostomme kanssa, Häkkinen kuvailee. 

Suomen MM-ralli jouduttiin perumaan tänä kesänä koronaviruspandemian vuoksi. 70-vuotisjuhlakisa ajetaan suunnitelmien mukaan 29.7.-1.8.2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja