Mainos

Vappupäivä Sisä-Suomen teillä: Kaahailijoita, päihtyneitä ja erittäin päihtyneitä autoilijoita

2:06
Helmikuussa poliisi oli jäädä rattijuopon ajaman auton alle.

Poliisin haaviin jäi autoilijoita Jämsässä, Sastamalassa, Mänttä-Vilppulassa ja Tampereella.

Neljä autoilijaa pysäytettiin Sisä-Suomessa eilen vappupäivänä.

Iltapäiväneljältä Jämsässä Tampereentiellä poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto 132 kilometrin tuntinopeudella rajoituksen ollessa 80 kilometriä tunnissa.

Autoa kuljetti 18-vuotias mies, jonka ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Positiivisia huumepikatestejä

Sastamalassa pakettiauto ajoi poliisia vastaan myös iltapäivällä neljältä aikaan. Auton nopeudeksi mitattiin 40 kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella 63 kilometriä tunnissa.

Vammalantiellä pysäytetyn auton kuljettaja oli ajo-oikeudeton mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista, jonka johdosta hänet käytettiin verikokeessa.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mänttä-Vilppulassa liikenneyksikön partiot suorittivat liikenteen valvontaa keskiviikkona illalla. Puoli seitsemän maissa partiot tekivät havainnon henkilöautosta, jonka kuljettaja puhui ajon aikana matkapuhelimeen siten, että puhelin oli kuljettajan kädessä.

Auto pysäytettiin Retuntielle. Selvisi, että auton kuljettaja on ajokiellossa ja huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettajan hallussa oli epäiltyä huumausainetta, samoin kuin autossa.

Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta.

Erittäin päihtynyt kuski

Tampereella poliisipartio pysäytti Pinninkadulla henkilöauton liikennetarkistukseen keskiviikkona ennen iltakahdeksaa. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva mies, jolle puhalluskoe näytti nollaa, mutta hän vaikutti erittäin päihtyneeltä.

Sekavuustilansa ja törkeän rattijuopumusepäilyn vuoksi mies vietiin verikokeeseen. Säilöönpanotarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi huumaavaksi luokiteltavaa lääkeainetta.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja