Vappu Pimiän Selma-tytär on kuin äitinsä – "Puunhalaaja kahdessa polvessa"

1:47
Tällä tavoin mysteerimieheksi tituleerattu Teemu kosi Vappu Pimiää: "Täyskatastrofi sekin"

Vappu Pimiä julkaisi Instagram-tililleen kuvan Selma-tyttärensä kanssa. 

Juontaja Vappu Pimiä on kahden tyttären äiti. Pimiällä ja hänen nuorimmaisellaan Selmalla on yhteinen harrastus, nimittäin puunhalaus.

Pimiä julkaisi tilanteesta kuvan Instagram-tililleen. Hän kertoo samassa, mistä harrastus on periytynyt.

– Olin itse varmaan Selmaa pari vuotta vanhempi, kun ekan kerran halasin puuta tätini Päivin innoittamana. Olen tosi iloinen siitä, kuinka monen myös teistä olen saanut kokeilemaan puiden halailua, Pimiä kirjoittaa.

Metsä on Pimiälle rauhoittumisen paikka.

– Metsä on siitä mahtava paikka, että se sopii oikeastaan ihan mihin vaan tunnetilaan: iloon, suruun, onnistumiseen, ärsytykseen, innostukseen, turhautumiseen, you name it! Ja mikä parasta, nyt kun oikein mihinkään ei saisi mennä, niin metsään kyllä saa!

Äidin ja tyttären harrastus ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

– Puunhalaajat jo kahdessa sukupolvessa, Pimiän kollega ja ystävä Kirsi Alm-Siira kirjoittaa.

Myös toimittaja Maria Veitola on intoutunut halailemaan puita.

– Tänään halailin mäntyjä Vihdissä ja ajattelin sinua!

Pimiän on ollut naimisissa Teemu-puolisonsa kanssa vuodesta 2013. Pariskunta avioitui morsiamen nimen mukaisesti vappuna. Katso ylhäällä olevalta videolta, miten Teemu kosi rakastaan!

Pariskunnalla on kaksi tytärtä. Selman isosisko Viola on kahdeksan vuotias. Pimiä kirjoitti Instagramissa vuonna 2019, että äidiksi tuleminen on ollut hänen mullistavin kokemuksensa. 

– Olen valtavan kiitollinen, että olen saanut kokea sen kahdesti, Pimiä totesi. 

Pimiä nähdään Uudeen Maajussille morsian maailmalla -ohjelman juontajana.  Siinä tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Helmikuun 25. päivä alkavassa sarjassa esitellään ulkomailla asuvat maajussit StefanoMustafaMatthew ja Roy, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

Katso Maajussien esittelyt tästä

Maajussille morsian maailmalla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla to 25.2. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja