Vappu Pimiä vietti kesälomansa perisuomalaisella tavalla – julkaisi tunnelmallisen otoksen upeissa maisemissa: "Se oli siinä"

Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta 6:05
Täältä alkoi Vappu Pimiän ura juontajana.

Vappu Pimiä vietti kesälomansa perisuomalaiseen tapaan. 

Juontaja Vappu Pimiä on sanojensa mukaan lusinut kesälomansa. Edessä on jälleen se kuuluisa paluu töihin.

– Se oli siinä! Det vad de! Nimittäin kesäloma, Pimiä toteaa tomeran oloisena.

Julkaisussaan Pimiä seisoo pyyhe päällä laiturilla. Käsillään hän tekee sydämen muotoisen kuvion.

Kesä on hujahtanut monilla silmänräpäyksessä, ja niin on myös Pimiän laita. Kesä onkin hänen osaltaan kulunut mökkeilyn ja kotimaanmatkailun merkeissä. 

– Toistan varmaan itseäni, mutta tämä kesä tuntui hujahtaneen taas nopeammin ohi kuin yksikään kesä aiemmin. Mökkiä suurin osa ajasta, Hankoa, ystäviä, sukulaisia, aikuisten miniloma, Porvoo, Turku, Tampere, Kuopio ja viimeisimpänä Oulu.

Sunnuntaina 8. elokuuta lisätysssä julkaisussa Pimiä myös toteaa, ettei loman loppuminen harmita. 

– Huomenna takaisin arkeen, eikä sekään yhtään huono homma ole! Kiitos kaikille kesän osallisille tasapuolisesti! Kiitos kesä 2021, olit ihana, hän päättää.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat