Vappu Pimiä kuvaa uutta Maajussille morsian -kautta – suosikkijuontajalla erityinen suhde ohjelman tähtiin: "Suuret rakkaustarinat jäävät mieleen"

7:20
Vappu Pimiä Possen piilokamerassa.

Vappu Pimiä kuvasi kevään aikana uutta Maajussille morsian -ohjelman kautta. Kuvaukset jatkuvat jälleen elokuussa.

SuomiAreenassa mukana oleva juontaja Vappu Pimiä viettää parhaillaan ansaittua kesälomaa Maajussille morsian -ohjelman kuvaustauolla. Kuvaukset jatkuvat jälleen elokuussa.

Pimiä on ollut ohjelmassa mukana jo usean vuoden ajan. Erityisesti Pimiälle on jäänyt mieleen onnistumiset rakkaustarinoissa.

– Ei voi yhtä sanoa, mutta kyllä sellaiset suuret rakkaustarinat aina jäävät mieleen. Joistain henkilöistä on jäänyt tuttuja, että viestitellään. Esimerkiksi Tuomo ja Marjo, jotka asuvat Rantasalmella ja saivat perheenlisäystä. Heidän kanssaan viestitellään ja saan aina välillä pikkumiehestä kuvia ja videoita. Myös viime vuoden jussittaren Miian kanssa ollaan tekemisissä.

"Meillä on nyt aikuisten humputtelulomaa luvassa"

Ennen ohjelman kuvauksia Pimiä aikoo suunnata takasin mökilleen Saloon, missä hän on viettänyt perheensä kanssa jo lähes koko kesän. Pimiä ja hänen miehensä Teemu Huuhtanen saavat myös aikaa aikuisten kesken.

– Meidän tyttömme menevät muutamaksi yöksi Kuopioon isovanhempien luokse, niin meillä on tällainen aikuisten lomaviikko. Meillä on nyt aikuisten humputtelulomaa luvassa!

Mukana myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa jälleen

Syksyllä Pimiä aloittaa myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uuden kauden parissa.

– Siellä on taas twistiä luvassa. Toivon todella paljon, että saisimme tehdä yleisön kanssa tänä vuonna. Meidän tanssipareillemme se tuo ihan erilaisen energian siihen tekemiseen.

Mukana nähdään myös juontaja Mikko Leppilampi, joka odottaa puolisonsaBeata Pappinkanssa perheenlisäystä.

– Ihanaa päästää myös Mikon kanssa tekemään töitä ja jännitetään, kun Mikolle tulee perheenlisäystä, että tuleeko lähtö kuvauksista suoraan laitokselle, Pimiä kertoo.

Lue myös:

    Yhteistyössä:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja