Vappu Pimiä uudesta aluevaltauksestaan: ”Nyt on se kuplintavaihe menossa”

Juontaja Vappu Pimiä kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa olevansa tarkka raha-asioista ja taloudellisen epävakauden suorastaan koettelevan mielenrauhaansa. Pimiä suunnittelee myös uutta aluevaltausta.

VIDEO: Vappu juontaa Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelman alun espanjaksi

Yleisön suosima radiotoimittaja ja juontaja Vappu Pimiä kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa pitävänsä taloudellista turvaa suuressa arvossa. Pimiän mukaan raha-asioiden epävakaus voi suorastaan koetella hänen mielenrauhaansa.

– En esimerkiksi elä elämääni velaksi. Jos minulla ei ole varaa tehdä jotakin, niin sitten en tee. Tulen myös hyvin pienellä toimeen, Pimiä sanoo.

Tehokas nainen oli säntillinen raha-asioissaan myös opiskelija-aikoinaan ravintola-alalla lisätienestejä ansaitessaan. Opintotukeen liittyvät tulot laskettiin tarkkaan.

– Opintotuen ohella sai tienata 1500 markkaa, ja sen tein pennilleen. Otin vuoroja ravintola Töölönrannasta niin, että tulot eivät menneet pennin penniä yli, mutta eivät jääneet paljon alikaan, Pimiä muistelee.

Ruokapalvelu Ruokaboksin osakkaana yrittäjyyttä maistanut Pimiä suunnittelee nyt uutta aluevaltausta. Pimiän haaveena oli pitkään saada viihteen ohessa myös ruoka osaksi elinkeinoa.

Nyt hänen tavoitteenaan on seuraavan kymmenen vuoden aikana osakkuus muissakin yrityksissä. Tulevan yrittäjyyden tarkempi luonne ei kuitenkaan vielä ole selvinnyt.

– Minulla nämä etenevät vaiheissa. Ensin tulee kutina, että jotain pitää tapahtua, ja sitten tulee sellainen kuplintavaihe. Nyt on ikään kuin se kuplintavaihe menossa. Heureka tähän tulee jossain kohtaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja