Vappu Pimiä tapasi suosikkiohjelmansa tähdet ja nappasi yhteiskuvan: "Rakkautta ilmassa"

Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta 1:50
Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta

Vappu Pimiä tiedetään innokkaana Ensitreffit alttarilla -ohjelman fanina.

Vappu Pimiä juontaa monia suosikkiohjelmia, mutta etenkin yhtä ohjelmaa hän tykkää erityisesti itse katsoa. Maikkarilla nähtävä Ensitreffit alttarilla kuuluu sosiaalisen median perusteella Pimiä suosikkiohjelmiin, ja hän monesti jaksojen jälkeen analysoi ohjelmassa avioituneiden parien liittoja.

Viikonloppuna Pimiä koki omien sanojensa mukaan fanityttöhetken, kun hän tapasi Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella tuotantokaudella avioituneet Villen ja Anniinan. Pimiä lisäsi kolmikon kohtaamisesta yhteiskuvan Instagram-tililleen.

– Fanityttöhetki, Pimiä kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteiksi muun muassa Ensitreffit alttarilla ja rakkautta ilmassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pimiä itse nähdään juontajana muun muassa Maajussille morsian - sekä Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmissa. Rakastetut maajussit esiteltiin muutama viikko sitten ja nyt heille on mahdollisuus kirjoittaa.

Mukana rakkautta etsimässä tällä tuotantokaudella on neljä naista ja neljä miestä. Uuden tuotantokauden maajussit ovat iältään 23-40-vuotiaita ja maatiloja löytyy ympäri Suomea. 

Kirjoita maajussille tästä!

Pimiä juonsi vuosia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa juontaja Mikko Leppilammen kanssa. Viime syksynä Leppilampi ilmoitti lopettavansa suosikkiohjelmassa ja keskittyvänsä enemmän uraansa muusikkona ja näyttelijänä.

Mikko Leppilampi paljastaa, mitä TTK-lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui:"Itkin kuin pikkulapsi" 3:13


Lue myös:

    Uusimmat