Vappu Pimiä kertoo olevansa uuden edessä tulevalla TTK-kaudella – Mikko Leppilampi kiirehti kommentoimaan ex-juontoparilleen

Haastattelussa uusi TTK-juontaja Ernest Lawson 3:54
Katso video! Ernest Lawson on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uusi juontaja!

Juontaja Mikko Leppilampi kiittää ja hehkuttaa ystäväänsä.

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi somessa kuvan ja pitkän postauksen liittyen ensi syksynä jatkuvaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Postauksessa Pimiä iloitsee uudesta juontoparistaan Ernest Lawsonista ja samalla kiittää ohjelman jättänyttä Mikko Leppilampea kuluneista vuosista. Tulevalla kaudella myös Pimiän rooli juontajana muuttuu. 

– Olen tosi innoissani, kun pääsen tekemään Erkun kanssa töitä ja uskon, että meillä tulee olemaan tosi kivaa yhdessä, Pimiä kirjoittaa.

– Itse olen myös tavallaan syksyllä uuden edessä, sillä otan Mikon paikan juontajana parketilla, kun taas luovutan rakkaan paikkani white roomissa Erkun käsiin, hän jatkaa. 

Pimiä myös kiittää postauksessaan vuolaasti Leppilampea. 

– Haluan myös vielä tässä yhteydessä sydämeni pohjasta kiittää Mikko Leppilampea kuluneista vuosista, jotka ovat olleet antoisia ja upeita.

Leppilampi kiirehti kommentoimaan ex-juontoparinsa postausta hehkuttaen.

– OIKEIN! Täydellistä! Kiitos vaan vielä kerran itsellesi kaikesta, rakas ystävä. Nyt vaan nauttikaa uusista energioista ja tiedän, et tuut rakastamaan siellä parketilla oloa, Leppilampi tunnelmoi.

Mikko Leppilampi jätti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman edellisen tuotantokauden jälkeen.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla ja mtv Katsomossa syksyllä 2022

Lue myös:

    Uusimmat