Vappu Pimiä julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Teemu-puolisonsa kanssa – suuntasivat pussailulomalle

Vappu Pimiä antaa niksin kuinka pitää parisuhde kuosissa ruuhkavuosina:"Pussatkaa joka päivä!" 1:05
Vappu Pimiä kertoo, kuinka parisuhde pysyy kunnossa ruuhkavuosista huolimatta

Vappu Pimiä matkasi miehensä kanssa kahdenkeskeiselle lomalle parin vuoden tauon jälkeen.

Juontaja Vappu Pimiä puhuu monien muiden suomalaisjulkimoiden tapaan tänä kesänä kotimaanmatkailun puolesta.

Pimiä kertoi maanantaina Instagram-tilillään suunnanneensa puolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa kahdenkeskeiselle lomalle Rantasalmella sijaitsevaan hotelli Järvisydämeen.

Juontaja julkaisi harvinaisen hempeän yhteiskuvan aviomiehensä kanssa ja paljastaa kaksikon lähteneen pitkästä aikaa pussailulomalle.

– Kaksi vuotta sitten ajoin Järvisydämen ohi, kun olin Maajussien kuvausreissulla ja ajattelin, että tuonne pitää joskus päästä! Siitä on myös kaksi vuotta, kun ollaan viimeksi oltu pussailulomalla ihan kahdestaan, ilman kavereita ym. No, nyt otettiin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tultiin pussailemaan tänne! Pimiä kertoi kuvatekstissä.

– Täytyy todeta, että kyllä täältä kotimaasta löytyy upeita kohteita! hän vielä kehaisi.

Pimiä ja toimitusjohtajana pelialan yrityksessä työskentelevä Huuhtanen viettivät vappuna jo seitsemättä hääpäiväänsä. Parilla on kaksi tytärtä: vuonna 2012 syntynyt Viola ja kolme vuotta nuorempi Selma.

– Minä sanon, että pussatkaa joka päivä! Pimiä kertoi talvella MTV Uutisten haastattelussa tärkeimmän vinkkinsä siihen, kuinka pitkä parisuhde pysyy kasassa ruuhkavuosienkin keskellä.

Lue myös:

    Uusimmat