Vappu Pimiä hämmentyi! Maajussi-Villellä oli suuria valinnanvaikeuksia – Töllötuomarit pohtivat: "Jos on jo nyt näin vaikeaa…"

Maajussi-Villellä oli suuria valinnanvaikeuksia – Töllötuomarit epäilevät, että farmiviikosta tulee haastava 1:31
Töllötuomarit pohtivat, millainen farmiviikko Maajussi-Villelle tulee

Maajussi-Villen päättämättömyys herätti hämmennystä Töllötuomareissa.

Maajussi-Ville pohti pitkään Maajussille morsian -ohjelmassa, kenet morsianehdokkaista hän pudottaa pois juuri ennen farmiviikkoa.

Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoi, ettei ole sarjan historiassa koskaan aiemmin nähnyt maajussin kamppailevan niin paljon päätöksen kanssa. Lopulta Ville valitsi kolmantena farmiviikolle Jennan ja päätyi lähettämään kotiin Hillan.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula keskustelivat Villen päättämättömyydestä uudessa jaksossa. 

– Miltä Jennasta tuntui tulla valituksi kolmantena sinne farmille, kun toinen ei osannut päättää, Utula hämmästelee.

Lintunen puolestaan ihmetteli, miksi Ville lähetti Hillan kotiin. Aikaisemmin Ville oli punastellut treffeillä ja kehunut Hillaa säihkyväksi persoonaksi ja hurmaavaksi naiseksi.

– Minä olin siellä paikan päällä ja siitä varmaan yllättyi aika monikin. Jotenkin ajattelin, että Jenna olisi hyvä valinta sinne. Hän on vähän rauhallisempi, Utula kertoo.

Kaksikko pohti, että Villellä tulee olemaan vielä vaikeammat ajat farmiviikolla, kun pitää tehdä lisää päätöksiä kolmen naisen väliltä.

– Ville tsemppiä, sulla tulee olemaan haastava farmiviikko.

Uusimmassa jaksossa Töllötuomarit keskustelevat Veran päätöksestä lähteä pois Maajussille morsian -ohjelmasta sekä sen lisäksi Ensitreffit alttarilla puhuttaa ja Amazing Race:

Maajussi-Kallen morsianehdokkaan yllätyspäätös 18:36

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat