Vanha konna Petri Kontiola syötteli Jokerit pökerryksiin

Jokereiden vaikea kausi KHL:ssä sai tappiollista jatkoa lauantaina. Lokomotiv Jaroslavl voitti kotiottelunsa maalein 4-1.

Yksi isäntien ratkaisijoista oli kokenut keskushyökkääjä Petri Kontiola, joka syötti kolme maalia.

Jegor Korshkov ohjasi kotijoukkue Lokomotiville avausosuman ensimmäisessä erässä, mutta toisessa Jokerit punnersi tasoihin. Erän alussa Jokerit pääsi ylivoimalle. Ottelua oli kulunut 21.43, kun Peter Reginin nopea lämäri heilautti verkkoa Aleksei Muriginin selän takana. Brian O'Neill kirjautti syöttöpisteen.

Lokomotiv käänsi ottelun hyväkseen viimeisellä 20-minuuttisella. Hieman runsaaseen kymmeneen minuuttiin syntyneistä kolmesta osumasta "Konna" Kontiola syötti kaikki. Voittomaalin Riku Heleniuksen taakse ampui ex-jokeri Brandon Kozun.

Jokerit lähtee maajoukkuetauolle kaksi peräkkäistä tappiota niskassaan. Narripaidat palaavat tositoimeen runsaan viikon kuluttua 8. marraskuuta. Silloin on ohjelmassa kotiottelu Amur Habarovskia vastaan.