Vangittu gangsteri uhkaili ihmisiä Facebookin kautta

Brittiläinen gangsteri on käyttänyt yhteisöpalvelusivusto Facebookia uhkaillakseen ihmisiä, joiden luona hän sanoo "vierailevansa" vapauduttuaan vankilasta, kertoo Sunday Times -lehti.

Colin Gunn suorittaa 35 vuoden vankeusrangaistustaan osallisuudestaan kahteen murhaan. Hän oli määrännyt kahden ihmisen murhan. Gunn kertoo, että vankilan johtajat olivat sallineet Facebook-tilin luomisen.

Yhdessä viestissään 42-vuotias vanki kirjoitti: "Joku päivä pääsen kotiin enkä malta odottaa, että pääsen katsomaan tiettyjen ihmisten silmiin ja nähdä heidän pelkonsa."

Toisessa viestissä mies kirjoitti: "On hyvä, että on olemassa keino, jonka kautta voin kertoa miten minulla menee. Joitakin teistä odottaa sättimiset, jotkut taas ovat pettäneet minut ja he saavat hävetä tekojaan."

Uutistoimisto AFP kertoo, että Gunn ohjaili jengiään Nottinghamissa, Englannin keskiosissa. Paikka on tullut tutuksi useista murhista viime vuosina. Sunday Timesin mukaan Gunnin Facebook-tili suljettiin perjantaina. Britannian oikeusministeriön tiedottajan mukaan vangeilla on pääsy internetiin vain "koulutustarkoituksissa". Vangit eivät saa käyttää sosiaalista mediaa.

Lue myös:

    Uusimmat