Vampyyrinainen hankki kauhistuttavat pirunsarvet, katso!

Vampyyriäidiksi kutsuttu Maria Hose Cristerna on hankkinut titaanisarvet koristamaan otsaansa. Kauhistuttavan näköiseksi parjattu vampyyrinainen on kauttaaltaan täynnä tatuointeja, jotka peittävät lähes 100 prosenttia hänen ihostaan.

Vampyyrinaisen titteliä kantaa neljän lapsen äiti Maria Hose Cristerna Meksikosta. Cristernan tekee erikoiseksi sen, että hän on kauttaaltaan tatuointien peitossa ja hänen suustaan sojottavat terävät vampyyrin kulmahampaat. Toisin kuin Lady Gaga tekosarvineen, Cristerna on istuttanut ihonsa alle oikeat pirunsarvet, jotka sojottavat naisen otsasta. 35-vuotias Cristerna kertoo kuitenkin, ettei hän ole vielä valmis: hän haluaa istuttaa lisää sarvia ihonsa alle.

– Tatuoinnit ovat minulle vapautumisen muoto – tapani olla kuolematon – ja sarvet jotka minulla on ovat voiman symboli ja ne istutettiin ilman puudutusta, Cristerna kertoi The Sunille.

– Kulmahampaat hankin koska rakastin vampyyreita jo pikkutyttönä, Cristerna jatkaa.

Cristerna on paljastanut, että vuosien kestoinen hyväksikäyttö kotona on muuttanut hänen kroppansa tällaiseksi, mitä se nyt on.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Metro.co.uk

Kuva: Shutterstock (kuvan nainen ei liity juttuun)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja