Pahoin loukkaantunut mies löytyi valtatien varrelta Varkaudessa – poliisi epäilee rikosta, pyytää havaintoja tapahtumista

Varkaudesta löytyi lauantaina loukkaantunut mies valtatie 23:n varrelta. Mies löytyi ilman henkilöllisyystodistusta.

Komisario Jyrki Koskinen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoi lauantaina STT:lle, että uhrilla oli erilaisia laajamittaisia vammoja ympäri kehoa. Vammojen perusteella poliisi on kirjannut rikosilmoituksen törkeästä pahoinpitelystä.

Mies löydettiin Varkauden Taipaleen kanavan levikkeen tuntumasta, valtatie 23 varrelta, taajaman tuntumasta. Poliisilla ei ollut lauantaina tietoa siitä, miten mies oli päätynyt löytöpaikkaansa.

Poliisin mukaan noin 50–60-vuotias mies on tunnistettu ja hän on hoidettavana sairaalassa Kuopiossa. Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi anna tässä vaiheessa enempää tietoja.

Poliisi kaipaa havaintoja perjantain ja lauantain välisen yön sekä lauantaiaamun tapahtumista. Havaintoja miehen löytöpaikan lähellä liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä otetaan vastaan.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimella numeroon 0295 415 232.

Päivitetty kello 21.05: Lisätty viimeisimmät tiedot.

Lue myös:

    Uusimmat