Valtatien varresta löytyi loukkaantunut mies Varkaudessa, poliisi tutkii törkeänä pahoinpitelynä – pahoin vammautunutta miestä ei ole päästy kuulemaan

Varkaudesta valtatien varrelta eilen löydettyä pahoinpideltyä miestä ei ole vielä päästy puhuttamaan. Poliisin mukaan 50–60-vuotias mies pystyttiin tunnistamaan vihjetietojen perusteella.

Mies löydettiin lauantaina loukkaantuneena valtatie 23:n varrelta. Hänellä ei ollut henkilöllisyystodistusta ja poliisi pyysi apua miehen tunnistamiseksi. Lopulta hänet tunnistettiin vihjeiden perusteella.

Komisario Jyrki Koskinen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoi lauantaina STT:lle, että uhrilla oli erilaisia laajamittaisia vammoja ympäri kehoa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja perjantain ja lauantain välisen yön sekä lauantaiaamun tapahtumista. Havaintoja miehen löytöpaikan lähellä liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä otetaan vastaan.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimella numeroon 0295 415 232.

Lue myös:

    Uusimmat