Mainos

Valtuutettu järkyttyi jalkapallopomon uhkailusta

Espoolainen kaupunginvaltuutettu kertoo pöyristyneensä jalkapallostadionia Tapiolaan puuhaavan FC Honka -pomon uhkailusta. 

Jouko Harjunpää on on nokkamiehenä sekä FC Hongan taustayhtiössä Pallohongassa että Tapiolan jalkapallostadion Oy:ssä.

Harjunpää kommentoi viime viikolla kovin sanoin vihreiden kaupunginvaltuutetun Mari Nevalaisen kirjoitusta Facebookissa.

– Jos sanallakaan tai kirjoituksillasi vahingoitat tai vaarannat valheilla ja vääristelyllä Tapiolan jalkapallostadion Oy:n toimintaa, tulemme hakemaan sinut henkilökohtaiseen vastuuseen sekä taloudellisesti että poliittisesti, Harjunpää kirjoitti.

Nevalainen sanoo pitävänsä Harjunpään sanoja poikkeuksellisina.

– Mielestäni on hirvittävän huolestuttavaa ja pelottavaa, että ihminen esittää tällaisia selviä uhkauksia. Ajatuksena on, että olet minun kanssani samaa mieltä ja tuet minun hankettani tai muuten...

Nevalaisen mukaan poliitikolla on suorastaan velvollisuus ottaa kantaa siihen, mitä kaupungin maalle rakennetaan.

– En sanallakaan edes maininnut hänen nimeään tai hänen yritystään. En ole valehdellut enkä vääristellyt. Kyse oli ainoastaan pysäköintilaitoksen sijainnista ja siitä, pitääkö Espoon kaupungin tässä taloudellisessa tilanteessa lähteä tukemaan hanketta.

Harjunpää: Vääriä huhuja

Harjunpää itse selittää halunneensa katkoa siivet vääriltä huhuilta. Hänen mukaansa Nevalainen oli esittänyt virheellisiä tietoja alueen pysäköintiratkaisuista.

– Niin moni taho on tuonut vääränlaista informaatiota. Haluan, että tämä pysyy faktalinjalla. Jos hanketta vahingoitetaan väärällä tavalla, stadion-yhtiön omistajat eivät tietenkään tule hyväksymään siitä.

Myöhemmin Facebook-viestissään Harjunpää pyysi puheitaan anteeksi ja kutsui Nevalaisen tutustumaan hankkeeseen. Nevalainen ei tarttunut kutsuun.

– Anteeksi voi aina antaa, mutta ei tämä omaa kantaani hankkeeseen ainakaan myönteisemmäksi muuta, Nevalainen kommentoi.

Espoon Tapiolaan on suunniteltu jo vuosia omaa jalkapallostadionia. Kaava on nyt lainvoimainen, mutta rakennuslupaa ei ole vielä haettu eikä lähes 55 miljoonan euron rahoituksestakaan ole selvyyttä.

45 minuuttia selvitti, millaisia faktoja stadion-hankkeen puuhamiehet ovat itse kertoneet vuosien varrella. Kaikki ei näytä olevan ihan kohdallaan. Katso 45 minuuttia tänään kello 20.05. 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.