Valtteri Bottasta kehutaan: "Voimme luottaa tähän kokoonpanoon"

Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff korostaa tiimityön merkitystä tallin tämänkin kauden menestyksissä. Wolff painottaa myös Valtteri Bottaksen roolia menestysten taustalla.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Mercedes on hyvin lähellä viidettä perättäistä tuplamestaruuttaan. Lewis Hamilton voi varmistaa kuljettajien mestaruutensa jo ensi sunnuntaina Austinissa.

– Kaksi perättäistä kaksoisvoittoa osoittavat, kuinka hyvin kuljettajat suoriutuvat. Kuusi voittoa viimeisessä seitsemässä kisassa. Lewis osoittaa, millä tasolla hän on, kehuu Wolff Daily Expressin mukaan.

Hamilton ajaa Mercedeksellä jo kuudetta kauttaan, mutta on Wolffin mielestä ollut tänä vuonna parhaimmillaan.

– Sekä radalla että radan ulkopuolella hän on täydellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän suoriutuu komentavasti autossa ja haastaa tiimin suoriutumaan kovemmalla tasolla samaan aikaan.


Bottas joutui Venäjän kilpailussa lahjoittamaan Hamiltonille voiton tallimääräyksellä. Wolff korostaa, miten tärkeä osa Bottas tiimiä on, vaikka Hamilton kuljettajien mestaruudesta taisteleekin.

– Valtterilla oli kesällä muutamia vaikeita kisoja, mutta hän tuli vahvassa vireessä viime kisoissa. Hän oli kilpailukykyinen sekä Sotshissa että Suzukassa ja ilmensi tiimihenkeämme.

Formula ykköset on joukkueurheilua. Wolffin mukaan kuljettajakokoonpanon toimivuus on hyvin ratkaisevassa roolissa menestyksissä.

– Olemme onnekkaita, että meillä on tämä kuljettajakokoonpano ja voimme luottaa heihin kauden lähestyessä ratkaisuvaiheitaan, Wolff kiittelee.


Lue myös:

    Uusimmat